Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

VSEM EN LEP POZDRAV<<

poljaktorijspoljaptonlemprdeckemika2000AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA344444455555555

če to vse skupaj drši nizti nisem 100procentno ziher

ežoj

majaos

Ežoj  pozdravljeni! Kako lepo nas je presenetil božiček z vašo vrnitvijo na kulinariko.Vaša odsotnost je bila kot pomanjkanje soli v kulinariki.

larisa1

Matr, ežoj, sem mislila, da se bom za par dni izognila fiziki - na, pa sem je bila zdele deležna za dvajset dni naprej in nazaj!!!!! Tisto o energiji pa res seka!!!! Bravo, POZITIVAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

lp

cervus

Ežoj, zelo si osrečil veliko število kulinaričark in kulinarikov. In ravno pravi čas je, da ti iz srca želim še naprej toliko energije in pozitivnih mislih. Veliko mislimo nate, vidim pa, da tudi ti na nas. Čeprav si Ežoj - Ne daj se Ines!!!

naor

Bravo Ežoj, vidi se, da ti gre vsak dan bolje. Le tako naprej!

Pri nas pa danes: račkina juha, pire krompir, pohan piščanec, mešana zelena solata.

Balenka

Za ežoja:  

za kosilo: česnova juha, kremenatelci, krompir, solata

micogica

EŽOJ, še naprej bom držala pesti zate, tvoje javljanje me je razveselilo, polepšalo še praznike.

jana 07

danes za kosilo pecen piscanec, pire krompir, bucke v omaki, motovilec

jutri za kosilo golaz iz konjskega mesa, njoki, mesana solata

satilon

Bravo ,ežoj kar tako naprej, veliko zdravja   .

Pri nas danes nič nedeljsko kosilo  , na posebno željo krvavice in repa.

Milži

Ežoj-lepo te je bilo spet bratidrži se

anibas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti