danes: stočji fižol v smetanovi omaki, krompir s petršiljem,radič
jutri: goveja juha z gresovimi knedlički, tenstan krompir, govedina iz juhe,po dolgem času hrenova omaka, radič, jogurtovo pecivo z jabolki
lp
danica85danes: stočji fižol v smetanovi omaki, krompir s petršiljem,radič
jutri: goveja juha z gresovimi knedlički, tenstan krompir, govedina iz juhe,po dolgem času hrenova omaka, radič, jogurtovo pecivo z jabolki
lp
danica85Danes: svinjski zrezki s pariko in šampinjoni, polenta, solata
breskva| mišzmoke je napisal/a: |
Oooooooooooooooooooo, kaj vidim, pituralke. Uffffffff ![]()
Danes pri nas: paradižnikova jiha z ribano kašo, pečen piščanec, dušen riž, endivija, rdeča pesa v solati (poskusno še malo riža z rdečo peso). Za posladek urca martinčkanja na klopci pred hišo....................pozno popoldan, po obredu na pokopališču, pa še zeliščni čaj z medom, šarkelj z rozinami, orehi in mandarininimi lupinicami.
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene sv. rebre
, pečen krompir
, zelena solata, torta![]()
![]()
Nedelja: ![]()

Pozdravček!
Juha, piščančji zrezki v omaki, zelenjavni polpeti, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Juha, pečenice s kislim zeljem, pečen krompir. Piškoti na stroj-sem se spomnila nanje.
brankavčeraj smo imeli špinačno juho, pečene sv. zrezke v vrtnarski omaki, špagete
v petek smo pripravili bograč, v četrtek sem bila v gostilna išče šefa (jedla šefov kotliček, šmorn)
danes smo imeli govejo juho, tenstan krompir, meso iz juhe, slivovo pecivo.
Pa dober tek!
majaosDanes s kruhom, jutri s polento:
obakrat pa radič, teran in voda
lp
mzmDanes: piščančji koščki z zelenjavo (paprika, bučke, koromač), skutini njoki, solata, biskvit s kislo smetano
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Fini mini Bamboloni