Pri nas je bila ohrovtova mineštra, pečena skuta posuta z limoninim timijanom in pečene pituralke
lp
mzmPri nas je bila ohrovtova mineštra, pečena skuta posuta z limoninim timijanom in pečene pituralke
lp
mzmNedelja: gobova kremna juhica, pečena sv. ribica, pečene piščančje prsi , ajdova kaša z gobami, skutni štruklji in
mešanana solata. Za sladico pa čokoladni rogljički.
galja
danes: stočji fižol v smetanovi omaki, krompir s petršiljem,radič
jutri: goveja juha z gresovimi knedlički, tenstan krompir, govedina iz juhe,po dolgem času hrenova omaka, radič, jogurtovo pecivo z jabolki
lp
danica85Danes: svinjski zrezki s pariko in šampinjoni, polenta, solata
breskva| mišzmoke je napisal/a: |
Oooooooooooooooooooo, kaj vidim, pituralke. Uffffffff ![]()
Danes pri nas: paradižnikova jiha z ribano kašo, pečen piščanec, dušen riž, endivija, rdeča pesa v solati (poskusno še malo riža z rdečo peso). Za posladek urca martinčkanja na klopci pred hišo....................pozno popoldan, po obredu na pokopališču, pa še zeliščni čaj z medom, šarkelj z rozinami, orehi in mandarininimi lupinicami.
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene sv. rebre
, pečen krompir
, zelena solata, torta![]()
![]()
Nedelja: ![]()

Pozdravček!
Juha, piščančji zrezki v omaki, zelenjavni polpeti, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Juha, pečenice s kislim zeljem, pečen krompir. Piškoti na stroj-sem se spomnila nanje.
brankavčeraj smo imeli špinačno juho, pečene sv. zrezke v vrtnarski omaki, špagete
v petek smo pripravili bograč, v četrtek sem bila v gostilna išče šefa (jedla šefov kotliček, šmorn)
danes smo imeli govejo juho, tenstan krompir, meso iz juhe, slivovo pecivo.
Pa dober tek!
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Pad Thai