Danes: Hrustljavo popečen brokoli, govedina casa gala, jajčni rezanci ala Jamie Oliver.
Kino za "desert".

Danes: Hrustljavo popečen brokoli, govedina casa gala, jajčni rezanci ala Jamie Oliver.
Kino za "desert".

po dolgem času spet na kulinariki...
včeraj: cvetačna juha, slivovi cmoki
danes: pišč.juhica z gresovimi knedlčki, ajdovi štrukli na pari, omaka iz pečenga korenčka in rdeče čebule, pečeni puranji trakci z rdečo in rumeno papriko, radič s krompirjem
jutri: današnja juhica, svedri z zelenjavno omako, rdeča pesa
lp
danica85Kako zdržiš? ![]()
Danes bo še enkrat goveja župca, pire krompir, še malo meska iz juhe, veliko zeljne solate s fižolom. Za desert sem mislila, da bo ležanje na balkonu, a sva dobila eno dobro jabolčno pito. Brez odvečnih kalorij pač ne gre, pa če se še tako trudiš.![]()
![]()
naor
![]()
![]()
![]()
Danes: pečena sv. krača
, pečen krompir
, zelena solata, pecivo.
![]()
mopsika
Juha, mesne kroglice v karijevi omaki, kruhovi cmoki, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Sem šla na eno daljše " lastminut " potovanje, brez povratne karte ![]()
![]()
Kuhalnica je spet v mojih rokah, včeraj in danes je nastalo tole.
Lepo nedeljsko popoldne želim ![]()
Dan prej:
kostanjeva juha s krompirjem in različne jedi z žara
dan potem:
musaman curry (govedina, krompir, indijski oreški, kuhano v kokosovem mlenku s tamarindom)
Goveji biftek z lahko vinsko-gorčično omako, pražen brstični ohrovt s prekajeno slanino, pomfri, pečen v pečici in motovilec
Danes: česnovi zrezki, sirovi štruklji, solata, malinine rezine
breskvaPri nas pa nedeljsko kosilo z "dodatki" za ožje sorodstvo. Nastalo pa je tole:
juha in
juha,
restan ![]()
![]()
in rizi bizi,
govedina, pečena svinjska ribica z gobicami zavita v pečico, pečen piščanec in mesne miške,
paradižnikova solata in mešana solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kremšnite, čokoladne kocke z mascaponejem, pita zmečkanka
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Biskvit s slivami