![]()
![]()
![]()
Danes: juha prežganka z jajčki, funšterc, paradižnikova solata, jabolčno-skutni zavitek paola.
![]()
mopsika
![]()
![]()
![]()
Danes: juha prežganka z jajčki, funšterc, paradižnikova solata, jabolčno-skutni zavitek paola.
![]()
mopsika
Zelenjavna juha, testenine z morskimi sadeži, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kremna bučna juha s popečenimi kruhovimi kockami.

Večkrat prebiram temo zaradi idej, pa sploh pozabim napisat, kaj sem skuhala. Torej, danes smo imeli srnin golaž in polento. Svaka čast tistemu, ki ji iznašel ekonom lonec, drugače bi se golaž kuhal tri ure ![]()
Včeraj pa smo imeli gobovo juho in šmorn. Če je že sezona gob, jih bomo pa uporabili, neda ![]()
Sobota:
![]()

Pozdravček!
juhica iz piščančje drobovine, polnjen piščanec, metin čajček ![]()
Danes: lignje na žaru, pečen krompir, solata
breskvaJota iz repe in jabolčni štrudel kot logična posledica dogodkov na Kul ta teden.![]()
![]()
naor
![]()
![]()
![]()
Danes: pečena sv.pečenka
,pečen krompir
, zelena solata, zavitek. Pozno popoldan spečeni
rumovi polmesci.
mopsika
Imam kar malo slabo vest, a bom vseeno napisala. Pred kratkim sem spekla krompir na svinjski masti. Ne pomnim, kdaj sem ga. Ker olje je bolj zravo, svinjska mast pa, bejž stran. Poslej bom jedla pečen krompir manjkrat, a vedno pečen na svinjski masti. Kako je pa to dobro.
Danes sem ga spet spekla in vratino zraven, pa solato.
Zdaj grem pa na hiter sprehod!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Kruhove kroglice