Zelenjavna juha in rižota z lisičkami.
tanjaj
Zviti krofi
Zelenjavna juha in rižota z lisičkami.
tanjajPetek:
![]()
Riževi rezanci, dušena zelenjava s šitaki gobami, pečen losos; mešana solata

Pozdravček!
Danes goveja juha z domačimi rezanci, mesna omaka z makarončki, zeljna solata, pesa
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJuha, prekajena rebra, pražen krompir, dušeno zelje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj je bilo še nekaj mineštre od predvčerajšnjim, pomfrit in radič s fižolom, postrežno![]()
Je pa hecen krompir rezan s pomočjo metra, to pa moram rečt![]()
![]()
Danes: trska , polenta
brokoli v solati, teran in voda
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Je pa hecen krompir rezan s pomočjo metra, to pa moram rečt
|
Kdo reže krompir z metrom?
Danes bo pri nas dišalo po Grčiji, Prlekiji in Havajih. ![]()
Spanakopitas (ja, celo trikotnike bom delala), tzatziki kot omaka za zraven. Po prleško odišavljena grška solata z nekaj listi rukole. Sladica: Pečena hruška z grškim jogurtom, medom in macadamia oreščki. Slednje sem po pomoti kupila neslane in kar kličejo, da jih uporabim za kukije. ![]()
Da si dušo oljašam: Ena nova veriga restavracij se imenuje Tatziki's. Vsakokrat, ko se peljem mimo me ima, da bi se ustavila in jih vprašala, kje do hudiča so izgubili enega od Z-jev.
Saj eno je narediti tipkovno napako, ampak to, kar so oni naredili...

Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 13. 2014 00:03
Danes: domači rezanci z zelenjavno omako, solata
breskvaMopsika,
kako pa si naredila paradižnikove shranke-koške? Moram reciklirat paradižnik in ker me je malo zdravje zapustilo, rabim eno hitro varianto.
hvala.
čarodejkačarodejka, recept od Rimljanke za paradižnikove shranke je tukaj: http://www.kulinarika.net/recepti/12834/ozimnica/paradi
Danes pri nas za 2 : pečenice, pražen krompir in praženo kislo zelje, za ostale: goveji zrezki v čebulni omaki in pire krompir. Za vse: jabolčni, skutni in figov zavitek
.
![]()
![]()
![]()
Danes: dušen ohrovt
pražen krompir
govedina v česnovi omaki,zavitek paola z ![]()
skuto.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo