Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi je napisal/a:

Samo en nasvet, videz je lahko ok, okus tudi, ampak odkar je moja teta pojedla aspirin čez rok sem zelo previdna pri vsem. Jaz bi to smetano vsekakor vrgla stran, dve leti pa je res vprašljiva doba.... 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ma, Trixi, se mi zdi, da se mi tista smetana mal pozna - sem enmejčken . Ampak, ker sem to že celo življenje, je mrbit smetana celotno zadevo mal poslabšala (al pa zboljšala, brez šlogarce se nkol ne ve).

lp

cervus

Ups, nekaj dni me ni bilo sem, pa da ne boste mislili, da nismo nič cmarili.

Ognjič, samoborski čevapi so še vedno za desetko, pa pleskavice in kotleti tudi.

Nedelja: račkin juha, restan krompir, pečen piščanec, hren in zeljna solata.

Ponedeljek: pohani sv. zrezki, pečen krompir in paradižnikova solata, zelo dobro pecivo z jogurtom (kulinarika).

Danes: račkina juha za predjed, srnin golaž (po Ognjičkinih navodilih), makaroni (se ve za koga NE), kruh, sladica pa že vedno zelo dobro pecivo z jogurtom (pecivo si res zasluži takšno ime), vsak dan je boljše. Še košček ali dva za jutri in ne bo ga več.

Balenka

vceraj: ratatouille in govedina iz juhe

danes: slana pita z lososom in solata

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/08/ratatouille.html

cosmo

Danes: pohorski lonec,poppy biskvit.

mopsika

Trixi, ne skrbi, Elči je vsak dan bolj živahna!

Tudi mi cmarimo vsak dan, a ni čudno, tud en dan ne gre brez hrane? Danes sva imela juho iz muškatne Boljša polovica je zmazala še eno veliko kurje bedro, jaz pa en . Zdajle se pa že oziram okoli, se mi že pajčevine delajo. Mislim, da bodo še sirovi štruklji.

Lepo, sončno popoldne je, uživajte!

naor

Mi pa bomo danes govejo juho z zvezdicami, pohane piščančje krače in sv.zrezek, pražen krompir in zeljno solato, pa še nekaj rdeče pese imam sveže kuhane.

Sin je bil cepljen in ima vneto oko, vročino,  pa naj bo po njegovi želji. 

Pobrala sem glavnati ohrovt- se ga lahko blanšira in zamrzne? 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ponedeljek: ostanke goveje pečenke in zelenjavna rižota

Torek: špageti s paradižnikovo omako s slanino in grahom

Danes: zame brancin in zeljno-krompirjeva solata, za dragega pa krompirjeva solata in pleskavice

katka85

Danes: kremna juha iz fižola, domači rogljički

breskva

Pri nas goveja juha s kroglicami, pohani pišč. file, krompirjeva solata.

majaos

Paradižnikova juha, telečji naravni zrezki, pire krompir ter velika skleda prvega letošnjega rdečega radiča. Po kosilu pa je  sledilo kuhanje fižolove solate, ki je lepo uspela in je zelo okusna, tako da vprašanje, če se je bo kaj dočalalo zime.

regica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti