Danes: bučna juha, tole na brzino, zdaj pa pot pod noge, do poznega večera, nama bo tudi lunca svetila ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Danes: bučna juha, tole na brzino, zdaj pa pot pod noge, do poznega večera, nama bo tudi lunca svetila ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
![]()
![]()
Danes: pečen krompir
in bučke
,pohani piščančji koščki
,kumarična solata
,pecivo.
![]()
mopsika
Včeraj piščančja bedra in krompir z zelenjavo, pečeno v pečici
danes cvetačni polpeti s sirom, krompirjeva solata s kumarami
*popravek, namesto krompirjeve solate, sem naredila v voku praženo zelje in šampinjone
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 10. 2014 17:45Včeraj kosila ni bilo, ker je vsak po svoje nekaj počel ![]()
.
Danes pa mesni polpetki, malo odojka in paradižnikova solata.
BalenkaZamrzovalne omare znajo bit odlična potuha za lenobo, zato so bili danes pri nas vampi![]()
skleda zelene solate, teran in voda
lp
mzmDanes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, mešana solata (kumara, paprike, paradižnik, drobnjak),
in domače kekse
breskva
Mi smo zadnje čase hudo inventivni pri kosilih: četrtek in petek Tuš (četrtek dunajski, petek oslič po dunajsko in krompirjeva solata), sobota žar (vratovina, perutnice, čevapi), danes, nedelja, pa tortilje oziroma burritosi, sem pač različno zavijala, pa pečeni rezanci (kar instant varianta, tisti ko jih kar v malo vode dušiš pa so že mehki) z zelenjavo (grašek, zelje, čebula) ...
mamamia
Nedelja:
- roštilj, pečen krompir, grška solata, gobice, olive,
,
-
in ljubčki
snahi za rojstni dan ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
| mišzmoke je napisal/a: |
| Zamrzovalne omare znajo bit odlična potuha za lenobo, ....... |
Pogled iz napačne perspektive, mišzmoke. Pravilen pogled je tale: ker si bila enkrat prej tako delovna, da si skuhala vampe, si jih danes lahko vzela iz zamrzovalnika. ![]()
Danes pri nas; juha s fritati, korenčkom in drobnjakom, pečeni krompirjevi kroketi, goveji zrezki v zelenjavno-gobovi omaki, endivija v solati, stročji fižol v solati. Popoldan kava in mini rogljički.
Danes: Namesto klasičnega nedeljskega kosila sem se odločila za poletno solatko.
Lp vsem! ;)
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/08/seafood-over-mixed-gr
cosmoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Suši z zelenjavnimi polpeti