Danes filane paprike iz zaloge, pire krompir, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Vanilijeve rolice
Danes filane paprike iz zaloge, pire krompir, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJaz sem imela krompir z blitvo, brez ribe.Slike ne bom prilepila, ker ne zmore pričarati vonja in okusa, ki je božanski. Mož pa svoje bederce in solato. No, ne svoje, kurje.![]()
![]()
![]()
Danes: omaka iz stročjega fižola in korenja, pire krompir
ohlajena lubenica
iz ostankov zoska, bo jutri reciklaža v zelenjavno juho z dodatki ![]()
Takole kosilo sanjam in pride na vrsto, ko bom doma.
V hladilniku me že čaka stročji fižol, še malo korenčka namaknem in bo.
Tule mi kuhajo drugi, je dobro in okusno. Zjutraj pomfri, zvečer pomfri, tako da vidim že vse črtasto.![]()
| naor je napisal/a: |
Jaz sem imela krompir z blitvo, brez ribe.Slike ne bom prilepila, ker ne zmore pričarati vonja in okusa, ki je božanski. Mož pa svoje bederce in solato. No, ne svoje, kurje. |
, boš rekla, da moj kunec, blitva in krompir pa smrdijo?
zelena solata s kumaro in paradižnikom, voda in teran, končno ![]()
lp
mzmHehe, Miška, tvoja postavitev je lepša, krompir si spekla, jaz sem ga skuhala in z blitvo popekla na česnu. Itak si mojstrica fotografiranja, to ti moram priznati. Škoda res, ker še niso izumili vonja preko ekrana. A ne dvomim, da enkrat tudi to bo. Jaz verjamem v tehniko!![]()
![]()
![]()
| rimljanka je napisal/a: | ||
Žal postane s kuha njem ta fižol zelen, voda, v kateri se kuha pa je rjava. Boranija je bila pri nas danes, iz zelenega fižola, pa v koščkih krompir zraven.
|
Hvala Rimljanka. Sem jo nato naredila z zelenim fižolom. Vijoličen bo pa za solato.
Danes piščančji fileji v gobovi omaki, pire in zelena solata
Danes: pleskavice, mladi pečen krompir,
kosila v Istri, filana paprika - včeraj, danes in verjetno jutri![]()
Za večerjo pa isprobala Zagrebački maslac - dobaaar![]()
Lep večer kulinarikom
majaos![]()
![]()
![]()
Danes: mlado dušeno zelje, pražen krompir
,govedina v česnovi omaki,breskve domače.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Debeli špageti s poletno zelenjavo