Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj lazanja boloneze s polžki, solata,

danes njoki z gorgonzolo in solata s čičeriko namesto fižola, zelo dobro.

Jutri špageti v paradižnikovi omakici in malček parmezana . In tudi solatka pripada, mogoče z dodatkom rukole.

Lp

ursiii

Danes: vegetarijansko kosilo,ker je treba porabiti bučke in sicer:

bučkini polpeti,  pečen krompir, zelena solata, breskve. 

Za večerjo sem spekla  kruh na japonski način.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 08. 2014 17:28

Danes so bili peresniki, v tropskih razmerah

bučke v solati, teran in voda

lp

mzm

Danes ne kuhamo nič, ker ni nikogar razen mene doma. Sem pa glih kar zmazala 3. kruh z zaseko, če kaj šteje. 

Sweetness Bakery

Imela nekaj opravkov v tropskih razmerah, domov prišla kot ožeta cunja. Do vampov na tržaški način mi ni bilo, da bi kaj kuhala še manj, pojedla kot temu rečem kr neki in v horizontalo. Ta kr neki je malo fižola z bučnim oljem, kos kruha in veliko vode.

Zalogo bučk bom uporabila jutri, pa spekla mlad krompir, zdaj je tako dober, da ga je treba peči in jesti, pa zelena solata paše zraven. Sladoled tudi pomaga k boljšemu razpoloženju.

naor

Pri nas danes goveja juha z rezanci, pečeni kosi piščančka, sv.file, pečen krompir, domače zelje v solati z zeleno solato

Mm, kje pa strežejo tako dobro hrano, pa ni gužve ob morju?

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

ker je bila že danes in je je ogroooomno, bo tudi jutri ječmenova juha z govejim flamom

Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 08. 2014 21:53

Včeraj so bile testenine s tuno, danes pa kranjska klobasa v štručki.

Pipi Maj

Naša današnja, čist razpadla musaka zraven je bila pa še ena zmešana solata pojedlo se je pa vse

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

MBrando je napisal/a:

Z mislimi pri Ežoju...za mene najjači človek tukaj zgoraj. 
Kako mu kaj gre i wonder? Brez njega, hja kako naj povem, je vse izpeto...ne vem....i miss Ežoj very much.

Upam da se vrne in ponovno razsvetli tolele temo oz. KULARIČKO.

Vse dobro, gospod Ežoj!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ej, moj Brando, kaj ga pa sračkaš, vsi ga pogrešamo mu želimo

Hitro dodaj kakšno sliko tvojega kosila, v vsaki sliki, ki jo naložimo, Ežoj ve, da nanj mislimo 

Glavo pokonci, brez slabe energije, ven poglej, poletje je in sonček sije

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti