Včeraj piknik, imeli smo pleskavice, vratovino, piščančja bedra, hrenovke, caprese solato, grško solato, polnjene šaminjone, češnjev in borovničev zavitek
danes čevapčiči, domača mešana solata, čebula, paprika in paradižnik
Včeraj piknik, imeli smo pleskavice, vratovino, piščančja bedra, hrenovke, caprese solato, grško solato, polnjene šaminjone, češnjev in borovničev zavitek
danes čevapčiči, domača mešana solata, čebula, paprika in paradižnik
Danes: pečena orada, riž z grahom, mešana solata, jagodna rolada
breskvaDanes pecen mlad krompircek, za nekatere kremenatelc, za druge pa sir na zaru, zelena solata, refosk, za posladkat pa pasji smrcki, ki nikoli ne docakajo cokoladne glazure, in sladoled.
Torek
Baje da jajčka z dodanimi lanenimi semeni ter izpod KSA!?!?! O ti mater...bodo mišice in zdravje pokalo! Sveža zelenjava za spremljavo + domače vložene gobice.![]()
B
Sreda
Ena dobra mešana soljatka z vloženo rdečo peso + domač kotlet v gorčično zelenjavni omaki + nadgrajen z žlico MANDLJEVEGA MASLA
Četrtek
Ni bilo kaj časa in sem na hitrco umešal soljat, nato pa že opravki. Umiril sem se le za eno UROČ KAPUČINO kafico + novo NUTREND PROTEIN BAR z okusom vanilije (ooo je dobra, oooo jaaa). In že na poti k družini! Presenetil z obiskom!

Petek
Na obisku pri družinskih kolegih
. Celodnevno druženje....Postrvi iz njihove ribogojnice, zatorej sem pustil krompir
in se raje napokal dveh tolstih ter super soljatke![]()
![]()
, pri kateri pa sem prvič naletel na dodane marjetice!?!?!?![]()
Preden pa smo si zaslužili kosilo, pa me je draga Anica nagnala nad njihovo ČrEŠNJO![]()
Dobro sem poskrbel za ozimnico in sprotnjo zobanje. Se sedaj mi vsak dan pade pest le-teh v moje musle![]()

Sobota
Povabljen na praznovanje 30tke moje najboljšejše prijateljice!!! BOŽANSKO.
Prvo izkoristil SPORTNI VIKEND in se podal s kolesom do spodnje postaje, nato peš (po stari FISKI![]()
)do MB.koče in nazaj z gondolo.
Doma hitro vrgel vase en orenk beljakovinski ČOKO ŠEJK z domačim mlekom, zavil darilo in ŽE AKCIJA
Na pikniku pa po protokolu. Druženje mi je še največ dalo...pa seveda domača najboljšejša JURKA
in ![]()
Moje mnenje za soboto:
und
, ter ![]()

Nedelja
Hja...če je nekaj zastojn, je nekaj zastojn ![]()
Izkoristil ponudbo ŠPORTNEGA VIKENDA part II.
S kolesom do spodnje postaje, nato v gondolo, pol pa orenk pohod za moje stanje. Peš do Areha in nazaj. Spralo me je čisto en preveč. Noge so še sedaj kot beton...
. Izkoistil še enkrat gondolo in nato počasi nazaj domov s kolesom. Kosilo na hitro, pol pa v parkeca brati mojega komiŠarija.
Ejjjj, moj Brando, kako si mi polepšal tole jutro ![]()
![]()
se tudi jaz odpravljam na našo češnjo, upam, da nam dol zgrmela ![]()
Danes domači štruklji, pečena bedra in paradižnik v solati.
tanjajDanes: goveja juha, meso iz govedine,pražen krompir,solata,pecivo
mopsika
Danes: zelenjavna mineštra
kruh z olivnim oljem, ovčji sir z medom (vse z istega geografskega območja)
lp![]()
![]()
![]()
A tekočih zadev na tistem geografskem področju pa niso nič prodajali?
OgnjičOčitno se je pri olju in medu ustavila..............tudi jaz pogrešam kak kozarček vinca omenjen.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem