Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi smo danes tudi pečene postrvi imeli, zraven kuhan krompir in solata. Za sladico pa sem spekla češnjev štrudel. Hvala teti torti za super inštrukcije, sem razvlekla testo do roba mize  

yulchi

Sobota:    Pečeno piščančje bedro, pečen krompir, mešana solata

Pozdravček!

Matr, Dragička (z velikim "D", prosim lepo!) - tudi, ko sem sita kot boben, mi tvoje slikce zbudijo skomine!

lp

P.s. Aja, da ne bo samo raztresanje smeti: postrv na žaru, kuhan krompir v kosih, zelena solata.

cervus

elaphus je napisal/a:

Matr, Dragička (z velikim "D", prosim lepo!) - tudi, ko sem sita kot boben, mi tvoje slikce zbudijo skomine!

cervus

+1 :)

blossom

Danes: mediteranska rižota, piščančji ražnjiči, čevapčiči, mešana solata, keksi z ovsenimi kosmiči

breskva

To je še od včeraj- ribji burgerji s tzatzikijem ;)

danes: pohan piščanec in priloge ;)

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/06/fish-burger-with-tzat

cosmo

Danes: ocvrte piščančje kračke,pečen mlad domač krompir iz primorske , pecivo-trajni užitek,češnje,zelena domača solata

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 08. 2014 16:36

Zelenjavna mineštra, pečen domač nov krompir z beluši in česnovimi "p si", pečenka - škink-, zelena solata, voda.

daga

včeraj smo bli na luštni poroki, tko da kuhal nismo nč :) 

danes pa pišč.juhica s knedlčki, cezarjeva solata in česnovi kruhki. za sladico lubenica. pač vročini primerno kosilo :)

lp

danica85

Sporočilo je spremenil(a) danica85 dne 08. 2014 16:19

goveja juha z rižem, pečen krompir in puranji zrezki, na koncu peke podlito z jajci, sirom, smetano, zelena solata

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti