Danes za kosilo hladni pirini špageti s paradižnikom. Za večerjo pa bo (zelo) gosta fižolova juha.
Pipi Maj
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Danes za kosilo hladni pirini špageti s paradižnikom. Za večerjo pa bo (zelo) gosta fižolova juha.
Pipi MajZa začetek je bila zelenjavna mineštra
bo pa še kruh, pašteta, mlada čebula, paradižnik češnjevec in teran
@naor, tap...tap...tap...![]()
lp
mzmMiška, počak mal, saj m i vsak dan dela tap, tap.
Samo moram se zavzeti, pa bom, bom, obljubim. A trava raste prehitro, okna so umazana in intelektualno delo stoji.
Saj skuham pa še, to pa ja. A bolj vegi variante zadnje čase in solate na sto in en način.
![]()
goveja juha, goveji zrezki v omaki, polenta, solata
majaosRižota s šparglji, uspela mi je v nulo, da se malo pohvalim:

Danes: kozice in beli fižol, kuhana koleraba, rdeča pesa
breskvajutri: pica z mletim mesom in čebulo :)
Sandra_aDanes: Pečeni kosi piščanca, riž s porom, solata in briške češnje.
Jutri: goveji zrezki v čebulni omaki po receptu Rika, široki rezanci, solata in jagode.
Četrtek: pečene hrenovke, pire in kumare v solati.
in potem vikend: ribe, ribe, ribe, pa blitva po dalmatinsko in tržaška omakca, pa češnjev štrudl pa šparglji (se že veselim).
mamkaPečena orada in pečen krompir, grahovo-korenčkova omaka, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri nas včeraj pečena piščančja bedra in pa pirini široki rezanci s smetanovo omako, domača solata.
V ponedeljek pa so bile sveže nalovljene ribe (škarpena, škarpoč in cipelj) v pečici, domača solata.
Me pa samo nekaj zanima zakaj nekateri ribam odrežete glave, ko jih date peč??? meni to potem izgleda vse skupaj zelo neokusno, pa v ličnicah ima riba najboljše meso. Mogoče vi zadevo vidite drugače, vendar pri nas ko mož lovi (s puško - podvodni robolov), ker mu je to glavni hobi in imamo potem sveže ribe se mi zdi pa res greh ribam rezati glave...
testenincaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Srbski pasulj