Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

makaronovo meso za večerjo, za malico omleta s šampinjoni.

Dobrodošlica Ežoju

majaos

Danes: špageti z brokolijem, solata

breskva

vesnal je napisal/a:

Vceraj kosilo in vecerja v soli, kjer delava s partnerjem. Obakrat riz, kruh na sopari, razkuhan fizol in krompir, zeljna solata s cilijem, za vecerjo tudi krompir s karamelo in sezamom, to nama ni ravno slo :).Danes sva pa prosta in greva na rezance z mesom in zelenjavo, ce se spomnim slikat bom kasneje objavila slike.

Lep pozdrav iz Kitajske (Tongliao).

Ce koga zanima kako je tukaj, je tole moj blog

http://wp.me/p4wuW2-7

Very interesting...indeed!! Bom grickal nohte, nonšalantno srebal čaj, konzumiral svoje müsliče (kateri se ob zanimivem prebiranju, ziher zataknejo v grlu, nato sledi kašelj in nasmeh do ušes, ko mi pri nosu ven letijo mlečni musli in lešniki ) in si predstavljal kako super fino fajn bi bilo, da bi tudi mene enkrat zaneslo v zanimivo Azijo....ah ja, dreams are for free!

Pa vso srečo vam/a želim in naj gre vse kot načrtovano!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: juha, meso, pečen krompir, glazirane redkvice, solata.

Zdaj pa nekaj dni s sinom jeva pri tašči.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: rižota z mesom in veliko zelenjave-korenjček,čebula,paprika,beluši in paradižnikova solata

mopsika

Danes sem se odločila, da ne kuham!  Nekaj je še od včeraj, nekaj v zamrzovalniku, zame pa bo delu na vrtu ena bogata osvežilna solata!

Sladica: ena njami malinova pita iz Leclerca, nekaj češenj, jagode

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Brando, dreams are for free, a znajo se tudi uresničiti. Jaz se še dobro spomnim, kako sem nekoč, ko sta bila otroka še manjša ob vsaki priložnosti rekla, da enkrat si pa želim videti Havaje in pri tem tega nikoli nisem niti malo zares mislila, da se bo to kdaj zgodilo. Pa je usoda hotela drugače, moj sin se je tja preselil, jaz sem pa tudi že skoraj tam doma, če malo pretiravam. Svet je postal tako majhen. In tako dosegljiv tudi nam "navadnim ljudem."

Kosilo:

Danes kr neki, ni niti za slikat.

naor

Danes: prvič v moji dolgoletni kuharski karieri - morska rižota

Moram povedat: Bila je užitna

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Goveja juha in kar najdeš v hladilniku, za posladek češnje.

tanjaj

Danes piščančji zrezki v hrenovi omaki, zdrobovi cmoki in mešana solata,

jutri pa špageti boloneze, solata.

Lp,

ursiii

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti