Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponedeljek:  

Piščančja juhica (od včeraj); na čebuli pražen korenček in paprika, prebranac (od včeraj); zelena solata

Pozdravček!

Danes: ena juhica in palačinke

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Vceraj kosilo in vecerja v soli, kjer delava s partnerjem. Obakrat riz, kruh na sopari, razkuhan fizol in krompir, zeljna solata s cilijem, za vecerjo tudi krompir s karamelo in sezamom, to nama ni ravno slo :).Danes sva pa prosta in greva na rezance z mesom in zelenjavo, ce se spomnim slikat bom kasneje objavila slike.

Lep pozdrav iz Kitajske (Tongliao).

Ce koga zanima kako je tukaj, je tole moj blog

http://wp.me/p4wuW2-7

Danes goveja juha od včeraj, domači rezanci v smetanovi omaki s piščancem in berivka.

tanjaj

vesnal je napisal/a:

Vceraj kosilo in vecerja v soli, kjer delava s partnerjem. Obakrat riz, kruh na sopari, razkuhan fizol in krompir, zeljna solata s cilijem, za vecerjo tudi krompir s karamelo in sezamom, to nama ni ravno slo :).Danes sva pa prosta in greva na rezance z mesom in zelenjavo, ce se spomnim slikat bom kasneje objavila slike.

Lep pozdrav iz Kitajske (Tongliao).

Ce koga zanima kako je tukaj, je tole moj blog

http://wp.me/p4wuW2-7

Tebe je pa daleč odneslo za ljubi kruhek . Veliko uspeha in lepih doživetij ti želim!

Kosila še ni, ker sem v službi. Tudi še ne vem kaj in kdaj bo.

Ognjič

Zelo zanimivo, vesnal, z veseljem bom brala nadaljevanje. Pa veliko lepih in dobrih doživetij vama želim!

daga

Pozdravljen ežoj! Krasno je videti spet tvoj post. Veliko vsega lepega ti želim!

daga

Danes: pečeno jagnje, na hitro prepraženo mlado zelje in v oblicah krompir

skleda radiča, teran in voda

@naor, čakam...tap...tap...tap...

lp

mzm

Ežoj, dobrodošel nazaj. Smo te prav zares pogrešali.

Julija

Miška, jejhata, jejhata, zdaj me boste pa držali za besedo. Počakajte še malo, nisem se še lotila , a vidim, da obljuba dela dolg.

Danes  gosta zeljna juha s krompirjem, berivka z jajčkom. Spomladanski menu.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti