Danes: mlinci, svinjska pečenka,domača solata,pecivo-santa barbara, za večerjo se peče kruh s solno-kvasno emulzijo in sončničnimi semeni
mopsika
Pasta iz ingverja in česna
Danes: mlinci, svinjska pečenka,domača solata,pecivo-santa barbara, za večerjo se peče kruh s solno-kvasno emulzijo in sončničnimi semeni
mopsikaKaj je zdaj to - kje so slike? Menda ne pričakujete da bom jaz slikal kosila v vaški bolnišnici ![]()
![]()
Hej, hoj to pa je prijetno presenečenje!!!
Še jaz bom kakšno poslala od veselja, da si se oglasil!
Tako lepo je bilo prebrati tole tvoje sporočilo!
Še naprej vse dobro!![]()
![]()
Ežoj dobrodošel nazaj
kulinarika brez tebe ni ista....
angie :)
Danes za kosilo vse domače sestavine (razen sol, poper, pri rezancih moka, bučno olje)
goveja juha (meso, korenje, čebula, česen, por, peteršilj) z rezanci (jajca), pražen krompir (svinska mast, čebula, krompir), solata (berivka, česen, jabolčni kis), meso iz juhe.
lp
danica85
Ežoj, dobrodošel!![]()
![]()
Danes goveja juha, pečen krompir, govedina in pesa. Kasneje pa fernandoti!
tanjaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, iz moje strani danes slikce ne bo, sem se te tako razveselila, da se je na štedilniku vse veselo zažgalo
, nič se bat, bo moj dobil tisto, kar je od včeraj ostalo.
Ežoj ![]()
![]()
sije ![]()
![]()
![]()
EŽOJ, ![]()
![]()
... Evo, slikice že prihajajo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedelja: Piščančja juhica; nadevana sv. pečenka, zapečena polenta, prebranac; zelena solata

Pozdravček!
Ežoj dobrodošel nazaj. ![]()
![]()
Ežoj, dobrodošel nazaj in veliko zdravja ti želim, da se bi čimprej opomogel!
Pri nas danes: juha, ta nov kifelčar, pečenka, bučke, mešana solata. Čokoladno pecivo.
brankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Jernejev zelenjavni curry