Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

naor je napisal/a:

Babka, meni se zdi da je to pesem pela Stanka Kovačič! Kosilo je pa super, kot da nisi žurala!

naor

naorči, res je njena pa še eno si danes žvižgam, od Marije Ahačič: Tečejo, tečejo nitke.......

nitke življenja in nitke blaga. Tečejo, tečejo nitke,

nitke veselja in nitke gorja, ...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes pečen krompir, pečeni kosi piščančka, ena mala stefani pečenka, kuhana zelenjava, še malo rdečega  zelja iz zaloge, refoškova omaka, zeljna solata z zeleno solato

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

@naor, nč ti nisem fouš, nč, nč, nč...()

Danes: golaž

teran in voda

lp

mzm

Miška, saj vem da ne, samo malo heca, da bo življenje lepše!

naor

Danes: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solata

breskva

Hehe, vidim da nismo edini, ki smo učiraj jedli kruhove cmoke :) Zraven pa še piščanec v omaki, pa zelena solata.
Danes pa goveja juha, govedna in pražen krompir, zelena solata (tipično nedeljsko kosilo) :D

niwci

Miška! Takole, jaz sem s pripravami zaključila. Solata prinešena z vtrta očiščena in čaka. Kosilo je po receptu, ki ga je poslala Lejla13 in se imenuje "Enolončnica s stročjim fižolom". Ta jed iz krompirja, fižola in mesa  se kuha, oziroma peče v pečici, gospodinja ima tačas mir in lahko lepo po nedeljsko malo polenari ( lika perilo in podobno?). Uro in pol pred kosilom bom vključila pečico, ker imam piščanca in polila vsebino z vročo polivko in se bo peklo. Pa na koncu malo po svoje zgostila. 

Katrca11

Ežoj drži se stiskamo pesti, da bo vse dobro.

danes običajno nedeljsko kosilo: goveja juha, krompir in  pečenka, solata.

reza

Včeraj: Gobova kremna juha. rižota s pišč.filječkom in zelenjavo, zelena solata, mešana solata, sladica http://www.kulinarika.net/recepti/19425/sladice/presni-

danes: zelenjavna juha, paradižnikova omaka za zestenine, špageti, solata zelena in mešana, za otroke saldoled, za naju pa kava.

Včeraj: tunine tortilje, šunka v testu, ajdova kaša z zelenjavo, paradižnikova solata, skuta z čebulo in bučnim oljem

Danes: juhica, pečen jagenjček, zelenjava na maslu, pečen mladi krompir

Petek: vsak po svoje, malo iz hladilnika

testeninca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti