Danes za nekatere piščančja obara z žličniki, za ostale pa domača pica!
tanjaj
Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado
Danes za nekatere piščančja obara z žličniki, za ostale pa domača pica!
tanjajDanes piščančje jetrce v omaki pire '
pohan bezeg ter zelena solata.
| naor je napisal/a: |
Babka, meni se zdi da je to pesem pela Stanka Kovačič! Kosilo je pa super, kot da nisi žurala!
|
naorči, res je njena
pa še eno si danes žvižgam, od Marije Ahačič: Tečejo, tečejo nitke.......
nitke življenja in nitke blaga. Tečejo, tečejo nitke,
nitke veselja in nitke gorja, ... ![]()
![]()
Danes pečen krompir, pečeni kosi piščančka, ena mala stefani pečenka, kuhana zelenjava, še malo rdečega zelja iz zaloge, refoškova omaka, zeljna solata z zeleno solato
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
@naor, nč ti nisem fouš, nč, nč, nč...(
)
Danes: golaž
teran in voda
lp
mzmMiška, saj vem da ne, samo malo heca, da bo življenje lepše!![]()
![]()
![]()
Danes: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solata
breskvaHehe, vidim da nismo edini, ki smo učiraj jedli kruhove cmoke :) Zraven pa še piščanec v omaki, pa zelena solata.
Danes pa goveja juha, govedna in pražen krompir, zelena solata (tipično nedeljsko kosilo) :D
Miška! Takole, jaz sem s pripravami zaključila. Solata prinešena z vtrta očiščena in čaka. Kosilo je po receptu, ki ga je poslala Lejla13 in se imenuje "Enolončnica s stročjim fižolom". Ta jed iz krompirja, fižola in mesa se kuha, oziroma peče v pečici, gospodinja ima tačas mir in lahko lepo po nedeljsko malo polenari ( lika perilo in podobno?). Uro in pol pred kosilom bom vključila pečico, ker imam piščanca in polila vsebino z vročo polivko in se bo peklo. Pa na koncu malo po svoje zgostila.
Katrca11Ežoj drži se stiskamo pesti, da bo vse dobro. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danes običajno nedeljsko kosilo: goveja juha, krompir in
pečenka, solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Goveja juha z valjanimi rezanci