| MBrando je napisal/a: |
... Samo vseeno RECEPT za SVINČENE KROGLICE!!!! |
E, moj MBrando, a viš ti, kdaj že sem ti ga napisala iz strahu pred mišolovko![]()
Očitno je kamuflaža sive miši dobra![]()
lp![]()
... Samo vseeno RECEPT za SVINČENE KROGLICE!!!! |
E, moj MBrando, a viš ti, kdaj že sem ti ga napisala iz strahu pred mišolovko![]()
Očitno je kamuflaža sive miši dobra![]()
lp![]()
MBrando, se podpišem ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O ti mater ti...Hojejej...zgleda da me je talele naša super babnica od MAKAROVIČ čisto odpelala s PEKARNICO in sem videl vse preveč mišk a spregledal the most important recept v tistile kleti. Ahhh, starost se že vesi na boke, kaj čmo ![]()
Miška; ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VelikiMajstore od Kuharčka: ni problema...kar piši jim mail. Dobil boš ali Sandija ali Aleša na mail (lastnika + Sandi je moj osebni svetovalec/trener) in se zmeni. So super ljudje tam,tako da ti bodo vse ugodno rešili.
Vem pa še za eno skrivnost. En gospod iz Kopra trenira pri Sandiju med vikendom in v kolikor to omeniš, se morda tako dogovorite, da se preko njega sporihta škatla QUESTOV in tako prihraniš pri poštnini.
No,ideja je..ostalo pa, VERJAMEM,boš že sporihtal.
Uživaj in DOBER TEK![]()
https://www.facebook.com/bitencpotrc/timeline
71 ali kako že ;). HVALA,HVALA....vsi držimo pesti!!![]()
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
|
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v torek smo mel pečeno polento in pišč.paprikaš, solata,
v sredo domačo pico in solato,
v čet. korenčkovo juho in palačinke s skuto, maskarponejem, limonino lupinco, pa mal jogurta (da se lažje maže),
včeraj rižota s puranom, bučkami in papirko, rdeča pesa,
danes pa fižolova juha z žličniki in BG koruzni in ajdov kruh
lp
danica85| angie.orhideja je napisal/a: | ||
angie :) |
Kot je videti, samo še malo, malo...pa se bo lahko sam vsem zahvalil za vse dobre želje. Mu pa vsekakor "dobro denejo", čeprav pravi, da nima pojma, s čim si je vse to zaslužil. Ampak tisti, ki ga imamo radi, itak vemo.
OgnjičOgnjič, to je pa zelo dobra novica
![]()
51 MBrando, je naša hiša zadnja v ulici
, pa da ne smetim
lep dan, čeprav brez ![]()
.
sonce51
Sonce, jaz sem pa mislila, da te je postaral za dve desetletji!![]()
Ežoj, dobrih želja ni nikoli preveč, zato jo bom danes spet napisala, sicer tudi jaz mislim nate in stiskam pesti. ![]()
![]()
Danes pečemo svinjsko meso, mlad krompirček in eno zelo dobro solato pripravljam![]()
.Za uvod pa zelenjavna juha, ki je ostala še od včeraj!
Popoldne pa, vrag si ga vedi kaj me bo pičilo. ![]()
![]()
Vsem želim lepo sobotno popoldne! In dober tek!![]()
![]()
![]()
naor
Danes: mlada špinača, pire krompir s korenjem in luštrekom, hrenovke, pecivo santa barbara, lep dan in vsem dober tek.
mopsikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Kavna torta (Coffee cake )