Danes:
radič, teran, voda in nekaj malega Adamovega peciva z jagodami in smetano
lp
mzmDanes:
radič, teran, voda in nekaj malega Adamovega peciva z jagodami in smetano
lp
mzmDanes pri nas: špinačna juha z beluši (in zlatimi
, napol pire krompir, čevapčiči, berivka,
. Vse zeleno z domačega vrta ![]()
Pozneje popoldan
- višnjev štrudl iz kupljenih jufk 1. lige. Še malce kasneje grom, blisk v daljavi, pri nas veter in malo dežja. NBo, do poipoldanske malice je le zdržalo vreme med soncem in malo oblaki.
piščančji file in krompir z korenčkom, pečeno na čebuli in zeljna solata
Danes: brancin, pire iz belega fižola, solata
breskvaPri nas pa spet podpeka (svinska rebra, teletina, ovčetina, krompir, paprika, jajčevec, čebula, česen...), še prej pa ena juhica. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za sladico pa puding s sadjem in sladoledom...
testenincaPri nas cvetačna juha
, pečen krompir, ocvrt piščanec
, veeliko solate iz domačega vrta
, kozarec rdečega vina
, da se ve, da je praznik. Za popoldne pa pehtranova potica
in kašasti kompot iz jabolk in rdečega
ribeza
.
Danes za kosilo: dušene bučke (čajote), praženi krompir z baziliko, na žaru pečeni piščančji zrezki. Vsi recepti za pripravo se najdejo tukaj v naši bazi na Kulinarični Sloveniji. Zraven pa zelena solata.
MirfasDanes in jutri pr nas juhica (1x gresovi knedlčki, 1x ribana kaša), puranji golaž, danes pire krompir, jutri polenta, solata (1x mehka, 1x radič), za sladico danes puding, jutri pa jabolčni študl
lp
danica85Pri nama danes v krogu prijateljev žar piknik s prilogami!
tanjajPri nas danes mešan divjačinski golaž in kruhovi cmoki, solata iz mojega vrta/prvič v moji vrtnarski karieri/, nutelina zvezda-bolj za otroke.
Sicer ne napišem redno, prebiram in uporabljam te strani pa dnevno in tudi zato sem pogrešala Ežoja, ki mu seveda želim čimprejšnje okrevanje.
brankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Burek z lahko solato