Danes pa solata (zelena solata, koruza, paprika, tuna, jajce, bučno olje in balzamični kis...)
Se prileže po praznikih nekaj lahkega :)
testenincaDanes pa solata (zelena solata, koruza, paprika, tuna, jajce, bučno olje in balzamični kis...)
Se prileže po praznikih nekaj lahkega :)
testenincaDanes za kosilo, na željo mojega dragega, kuham čorbo z govedino in zelenjavo. Preprosto, okusno, na žlico - ampak moj dragi obožuje jedi na žlico. Tako, da bom danes to upoštevala ![]()
Pozdravljeni, no pa še moji recepti za kosilo:
ponedeljek: goveja juha, restan krompir, zelena solata, govedina iz juhe, potica od velike noči
torek: špageti z mletim mesom, zelena solata
sreda: jota, sladica-pecivo na suho, oz. ponarejena gibanica-pri nas je vedno ob sredah nekaj slatkega, ker imamo vedno ob sredah nekaj z zelenjavo(jota, segedin, ješprenj, zelenjavna juha )
četrtek: goveji zrezki, gresovi cmoki, zelena solata
petek: dunajski svinjski zrezki, riž, solata
sobota: pizza
nedelja: pečena svinjska krača, pečen krompir, solata
No, to je moj jedilnik za ta teden. Moram povedati, da imamo skoraj vsak dan malo mesa, ker mož v službi nima malice, je pa veliko na terenu in prva njegova hrana je kosilo,zato mora biti izdatno, pa ni treba veliko mesa, le da je meso,če pa preračunaš je tudi zelenjava zelo draga. Pa tudi najlažje je kuhati, če imaš za osnovo neko meso, tudi če ga je malo, pa dober tek.
mopsikaDanes:
Una bela gmota, k ne veste kaj je je jajce na oko ( po moje, ali še boljše : a la mode ).![]()
Sreda:
![]()
Vampi, zelena solata;
soparnik (včeraj gledala na RTL-u - specialiteta dalmatinske zagore, takoj sem mogla sprobat,
čudovito.)

Pozdravček!
O, Dragička, si gledala, kako so delali tistega ogromnega, menda skoraj meter premera? Si zapisala recept? Se priporočam zanj.
Danes pri nas: goveje-kokošja juha z zdrobovimi žličniki, govedina iz juhe, malo kruha, jagode. Je bila prehuda lakota za kaj bolj primerno prilogo govedini.
Danes sem prvič na tem blogu, sem že malo nazaj napisala predloge za cel teden. Malo sem brala recepte za nazaj in sem ugotovila, da v večini kuhate jedi iz mesa, pa saj je najboljpripravno, zraven pa kakšna priloga in solata. Ja, pa sladica tudi, vendar pri nas ob sredah in konec tedna. Je pa vedno domača, pečem sama in v glavnem po receptih, ki jih najdem v kulinariki, se vedno obnesejo, pozdrav.
mopsikaNič čudnega, če mopsika misli, da je tole blog, saj zadnje čase na veliko šibajo linki do njih![]()
Danes:
skleda zelene solate, kruh, teran in voda
lp
mzmA tiste krokodile si kaj spekla, al sta kar takšne pojedla?
Ognjič
, spekla, jasno, ampak takrat ni časa za umetniško fotografijo![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem