Goveja juha, makaroni z mesno omako, rdeča pesa, zelena solata in radič ....in njami sladica...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Goveja juha, makaroni z mesno omako, rdeča pesa, zelena solata in radič ....in njami sladica...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes, testenine z jastogom. Jastoga sem kupila v Lidlu in je super! ;)
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/04/pasta-with-lobster.ht
cosmoNedelja: pečene perutničke in krompir ter pesa.
Ponedeljek: ajdova kaša z jurčki (zadnji iz skrinje) in solata.
Danes: kremna cvetačna juha, bučke di napoli z testeninami in hrenovke.
Jutri: čebularji, krompir in zelna solata.
Četrtek: šampinjoni po mediterasko in testenine.
Petek: zelenjavna enolončnica z žličniki.
Lp
tonskMoje zlato, če ni bil tisti teliček kakšen star bik, ki se ni hotel omehčati?
Tudi to se zgodi včasih.
Mi2 pa danes vsak po svoje: boljša polovica pečeno kurje bedro in motovilec s fižolom, moja malenkost pa za predjed tudi motovilec s fižolom, za glavno jed in sladico pa nekako tretjino skuhanih makarončkov s tunino, paradižniki v olju, malo česna, malo peteršilja, popra in na koncu naribanega sira. Večerja in mogoče še zajtrk sta pripravljena.![]()
![]()
![]()
Danes: ohrovtova mineštra in za enega še malo ![]()
Včeraj: goveja juha z rezanci, ajdova kaša z šparglji, piščančji zrezki, radič, motovilec, zelena solata
Danes: zelenjavna juha, tortelini, špinača iz kopriv, radič, zelena solata
Jutri: kislo zelje, klobasa, pire krompir
NENA58
Včeraj mineštrca, za sladico puding s piškotki in jagodami,
danes prata v hrenovi omaki, zdrobovi cmoki in tenstane bučke.
Jutri pa prata v omaki s šampinjoni, zdrobovi cmoki in cvetača.
Lp
ursiiiDanes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domače bonbice
breskvaVčeraj: dva čevapčiča, tri rezine melancane in dve majhne paprike, ostanki od nedelje ( pečeno na žaru ) in nekaj " fritat " ( koščki kvašenega testa, praženo v olju ) s jogurtom. Slike ni, ker ni bilo barvno usklajeno, pa tudi kompozicija mi ni uspela.
Danes kompozicijsko še kar, barvno morebit tudi, mal še moram delat na stilingu.
Lačen nisem bil ne včeraj ne danes.
![]()
![]()
![]()
Ma kakšn al dente, kaj pa vam je, namesto 11 min ( barila št.7 ), kuhano 20 minut, ravno prav ![]()
| naor je napisal/a: |
Moje zlato, če ni bil tisti teliček kakšen star bik, ki se ni hotel omehčati?
|
Hehe, vse je možno; sem že tudi sama sumila kaj podobnega.![]()
Danes je ponovno tašča kuhala še za naju dva, in sicer zelenjavno juho, špagete carbonara in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Zmagovalni bananin kruh