Kaj jutri za kosilo?
tema je zalepljena
gogad,
mene pa zanima, kako si naredila tisto polentno skodelico s čemažem za golaž- ali je le kuhana polenta (s čemažem) in zlita v modleček, kjer se potem strdi, ali je kako drugače narejena - zgleda fuuul dobro, predvsem pa je malo drugačna postrežba golaža, se mi zdi zelo dobra ideja.
Hauschka
član od 20039312 sporočil
Ponedeljek:

član od 20126950 sporočil
Danes: ješprenova mineštra, jabolčni zavitek in jagode

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
član od 20121039 sporočil
član od 20104586 sporočil
Zelenjavna mineštra s poudarkom na poru

testo za palačinke počiva, vsaj en utrujen si vzame čas
lp
mzm
član od 20043697 sporočil
| Hauschka je napisal/a: |
gogad, mene pa zanima, kako si naredila tisto polentno skodelico s čemažem za golaž- ali je le kuhana polenta (s čemažem) in zlita v modleček, kjer se potem strdi, ali je kako drugače narejena - zgleda fuuul dobro, predvsem pa je malo drugačna postrežba golaža, se mi zdi zelo dobra ideja.
Hauschka
|
Živjo :)..Polento sem normalno skuhala z dodatki...večjo skledo sem obložila z prozorno folijo,natresla polento in čez poveznila manjšo skodelo zavito v folijo..počakala da se strdi in prenesla na krožnik...nič težkega..
lp goga
Danes je bilo na meniju kuhani šparglji s pečenim piščancem in že domača berivkica, jutri in sredo pa piščančja obara že kuhana!
tanjaj
Včeraj smo jedli piščančjo juho, pečene ribe in krompir iz pečice. Danes pa poleg včerajšnje juhe gobice z jajčki.
yulchi
član od 20042829 sporočil
Včeraj: porova juha, pečena račka, pražen krompir in zelena solata.
Danes: malo porove juhe, pečena naprava, kislo zelje v solati.
Balenka

Danes rižota s čemažem, solata s koruzico, za sladico figove kroglice ali cesarjeve oči.
Jutri bo goveji golaž in njoki.
Lp
ursiii
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 57517, prikazujem sporočila od 33942 do 33951
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.