Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bom napisala za zadnjih par dni kar skupaj, ker se po dnevih ne spomnim več niti pa me ni bilo vsak dan doma...

Testenine s sirom

Tortilje s piščancem

Pečen piščanec, zelenjava, krompirjevi svaljki

Tortilje s tuno

Zajčja obara z žličniki

Pa veliko solate vedno :)

testeninca

Danes: domače krvavice, pire krompir, kisla repa s fižolom

breskva

Jutri bodo za kosilo školjke na buzaro in sardele na "šavor"-marinirane- ki sem jih pravkar naredila. Zraven pa svež kruh.

daga

Petek:  Panirana piščančja nogica, pire krompir, kuhan brokoli, korenčkova omaka; radič s fižolom in ocvirki

Pozdravček!

Včerajšnje slikice, za danes pa še iščem idejo..

.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi, a sprejemaš abonente?

naor

, jaz bi se tudi povabila k Dragički in Trixi

zaradi pomankanja časa, je kar jota za dva dni

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: kosi jančka, pečenega v ponvi, kuhan krompir, kuhana blitva s česnom, skleda radiča, teran in voda

lp

mzm

pečeni batki, polnozrnati kuskus (res mi ni dober, sem zraven jedla jogurt in parmezan, ampak vseeno )

večerja - omaka iz grahca, koruze, salame, priloga: ostalim velikodušno odstopim ostanke kuskusa, jaz pa špagetke

majaos

Zaenkrat kuham samo doma, morda pa se mi kdaj uresniči želja in še za druge.....

Danes...ena zelenjavna mineštra s polnozrnatimi kroketi, s sirom in smetano........

Pa ribice mi niso dale miru in nekaj domače preproste zelenjave......

krompirjeva solata

in seveda sladica ---

-

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 04. 2014 21:44

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti