Pri meni danes:
babka, meni iz slike ni čist razvidno: a je motovilec tist rdeča ali tist belo, ali si pa zamešala: kosilo in solata od drugega kosila??![]()
rrr: ................ in kje se ta fregola dobi ?
ežojPri meni danes:
babka, meni iz slike ni čist razvidno: a je motovilec tist rdeča ali tist belo, ali si pa zamešala: kosilo in solata od drugega kosila??![]()
rrr: ................ in kje se ta fregola dobi ?
ežojEžoj, mož jo je kupil v trgovini Cool house v Ljubljani na Celovški. Pol kg stane 2,90€, midva sva jo za obrok porabila 150g, Vrtejbenka pa je ne dolgo nazaj napisala, da so za štiri osebe porabili 200g - po moje so imeli več mesa kot midva![]()
.
danes
pa je bila mineštra (grah, koruza fižol, malo mesa), slivovi knedli
Danes: goveji zrezki, grah v smetanovi omaki, kruhova rolada, motovilec, polnozrnati biskvit s suhim sadjem
breskva| ežoj je napisal/a: |
Pri meni danes: babka, meni iz slike ni čist razvidno: a je motovilec tist rdeča ali tist belo, ali si pa zamešala: kosilo in solata od drugega kosila?? rrr: ................ in kje se ta fregola dobi ? |
ežoj, res je en hokus-pokus s tem paradižnikom, ko je pečeno, ga ne vidiš več, se ves spremeni v eno odlično omakco
, je moj svoje rezervno kosilo za večerjo pojedel ![]()
Tudi pri nama danes žar. Čevapčiči za mojga, zame perutke, regrat v solati, paprika in paradižnik in kruh!
tanjajVčeraj: Riž z grahom, goveje meso
Danes: Hobotnica
Jutri: Ne vem ![]()
marcell
Danes smo imeli malo bolj slavnostno kosilo ob posebni priložnosti.
Predjed: Testenine z vongolami po moje
Glavna jed: Žrebičkova pljučna pečenka, šparglji in pire krompir
Sladica: Panna cotta z mangovim pirejem
Pa še povezava do slikice mojih testenin
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/03/pasta-alle-vongole.ht
cosmocosmo, saj če jih tu prilimaš, te nobeden ne bo tepel![]()
Aja, danes še vedno jota.
lp
mzmVčeraj: juha, pečene perutničke in pečen krompir, kremna špinača, solata.
Za danes pa se že fižol namaka.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom