Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

babka1951 je napisal/a:

MBrando, o la-la, slikica je padla

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

JA JA JAAAAAAA...hihi. Se je gospodič UPDAJTAL. Od sedaj naprej, bodo pa kar kakšne fotke. Da bom konkurenčen, ali kako se že temu reče 
Drugače pa HVAL LEPA 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando,

Upam, da ne bo v stilu ene lastovke in pomladi , pa se mi zdi, da ne boš konkurenčen, ker ne tekmujemo ( upam), boš pa bolj reprezentativen

Danes: polenta s parmezanom in bljuščem

skleda radiča s fižolom

En lep, pomladni pozdrav

mzm

Pri nas se kuha zelenjavna juha s telečjim rebrom, zraven bodo palačinke. 

MBrando, pohvalno, da si postal "IN" s fotkami.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

rižota z svinjskim mesom in zelenjavo,skleda mešane solate

nicol

Brando, hvala za pohvale in dobrodošel s slikami ( čeprav se mi zdi, da ne bomo " konkurenčni " dragički in miški, one so na višjem nivoju slikanja.

Pri meni danes Nedolžni krompir ( kot bi rekla ena moja kulinarićna prijateljica ) in " regret v solat ", nažalost ni bio ( pomeni, da ga niso poscali nobeni cucki, še najmanj bio cucki, torej taki, ki jedo le bio ):

nobenega časa, komaj sem danes uspel odpret jedilnico za lepo vrema!

ežoj

Danes blitva, pire in hrenovke,

Jutri piščančji kosi na čebuli in rezanci, solata.

Lp

ursiii

Danes smo pri nas, samo nekaj od včeraj pogrevali, smo še pa še utrujeni, samo še za dol past

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: govedina z zelenjavo, testenine, regrat s fižolom, čokoladni sladoled

breskva

Juha, popečene puranje kocke, pire krompir z drobnjakom, ohrovt v omaki, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

segedin golaž

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti