Danes njoki z gorgonzolo in solata,
jutri pa skuham joto z rebrci.
Lp
ursiiiDanes njoki z gorgonzolo in solata,
jutri pa skuham joto z rebrci.
Lp
ursiiiGoveja juha z rezanci, krompir v oblicah, kuhana govedina z zelenjavo iz juhe, zeljna solata s fižolom, narejena z bučnim oljem. Na koncu še češnjev zavitek Jutri tudi goveja juha, pa kuhan riž zgrahom in korenjem, na hitro popečeni zrezki na čebuli v lastni omaki ter sveže nabran regrat s trdo kuhanim jajcem in česnom ali čemažem (če ga bom šla nabrat, seveda). Po kosilu pa še včerajšnji štrudl
. Pa veliko užitkov pri kuhi želim
.
Danes: pirina mineštra
skleda radiča s krompirjem, kruh in divje brskanje po hladilniku ![]()
lp
mzmDanes: piščančje meso v beli kremi, polenta, solata s fižolom, lešnikova gnezda, ![]()
Pri meni danes: kostna juha, kosti iz juhe s hrenom in sadna solata:
Oh, ežoj, kar povabila bi se.
dagavčeraj paradižnikova juha, mesni polpet,krompirjeva solata
danes goveja juha s gresovimi knedlčki, tenstan krompir, govedna iz juhe, motovilc.
lp
danica85Take gresove knedlčke je delala moja mama. Čeprav jih tudi jaz, se ob taki slikci spomnim nanjo.![]()
![]()
![]()
Včeraj: ko ni časa, niti volje za kuharijo, nastane ena taka pašta ![]()
Danes: skutno kruhovi cmoki, svinjski vrat in jurčki v omaki, pesa iz ozimnice in njamiiiii ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Pečen riž z zelenjavo