| Trixi je napisal/a: |
Evo moj prvi krof v življenju .... po receptu moje tete ( pa ni olja v receptu, kot je običajno...)
|
Čudovit izdelek!
Lp od R.| Trixi je napisal/a: |
Evo moj prvi krof v življenju .... po receptu moje tete ( pa ni olja v receptu, kot je običajno...)
|
Čudovit izdelek!
Lp od R.Trixi, jaz bi se povabila na tisti čudoviti kruhek in krofek, pa skledico za pasulj bi tudi s seboj prinesla ![]()
je še kaj ostalo ![]()
uummmmmmm, pa tistih sarm, od miške z moke, se tudi nebi ubranila ![]()
Malo prej je pri nas na vratih prva maškarca bila, pa mi je dejal: " Teta, če nimaš krofa, mi daš lahko kakšen dinarček, da bo moja mami lahko kruh kupila.?"
Pred fantkom, me solze niso oblile, jočem pa sedaj ![]()
![]()
![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Ribe v foliji po receptu iz Kulinarike. Kaj naj rečem recept najbrž ni slab, je pa čas pečenja velikkkooooo prekratek, pa so bile ribe manjše kot piše tem v receptu. Vglavnem za nas prvi katastrofalen recept iz Kulinarike.
testenincaPa jota pri naju, za ene tri dni ![]()
Danes je kuhal mož..ješprenj mineštra po njegovo z timijanom..(nekje prebral da paše zraven..
) za zraven krotegini in štravbe od drugega najboljšega soseda.Fotoaparat pa je šel v maškare.
Trixi,super prvi krof..![]()
Vrtejbenka
Pri nas pa pražen krompir, pečenica( ena za 4 ), radič v solati, pa miške smo cvrli.
tabu
Pri nas smo danes jedli zelenjavno juho, čemaževo špinačo in pire. Sva sveži čemaž včeraj z možem nabrala ![]()
danes kuskus od včeraj, poleg pa piščančji file (koščki) s papriko v omaki in motovilc.
lp
danica85Ocvrte
,
solata.Krof.
Hvala za pohvale, očitno imam to po babici. Pasulj je romal v zmrzovalnik, ga je bilo preveč.
Babka tebi pa itak dolgujem obisk, pa še kaj zraven.
Danes nori dan, zelenjavna juha in polenta z brokolijem...potem pa praznovanje pri bratu....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Polnjene gobe