Danes so bila srčka v omaki, kot priloga krompir v kosih. Zraven še solata. Za posladek pa kupljeni krofi.
La_Rosa
Gravče Tavče ali Prebranac
Danes so bila srčka v omaki, kot priloga krompir v kosih. Zraven še solata. Za posladek pa kupljeni krofi.
La_RosaVčeraj tortilje s piščancem, pečen krompir (roast potatoes - recept iz kulinarike), mehiška solata... sladica pa sveži domači krofi.
Danes zelenjavna juha, skutine palačinke in kompot.
Jutri rižota z zelenjavo in piščancem, pesa.
petra_KČufti,solata.
.POpoldan domači krofi. ![]()
![]()
Pri nas rižota in solata, pa krof za sladico. Miške bodo pa v torek ![]()
Danes: zelenjavna juha, palačinke iz ovsenih kosmičov
breskvaVčeraj - segedin golaž in polenta
Danes - juha z ribano kašo, ocvrte sardele, na olivnem olju pocvrta polenta, ki je ostala še od včeraj in radič s fižom v solati
Jutri - fižolovo mineštra in palačinke z orehi ali skuto
tisa55
Late night lasagna haha :P
mhrastnikVčeraj: zelenjavna juha, pražena piščančja jetrca, pire krompir, regrat
Danes: goveja juha, govedina iz juhe, dušena zelenjava, regrat
Jutri: goveja juha, pečena sv. rebrca, pražen krompir, solata
Nedelja: zelenjavna juha, ribe, blitva s krompirjem
matejaozDanes bo pri naju: Kranjska goveja juha Knorr iz vrečke, dve papriki od včeraj sta še ostali, pogrejeva v mikrovalovki, rdeč radič s koruzo, kitajskim zeljem in redkvicami v solati.
Paprike so res okusne, malo moram še prakse dobiti
, sem pa že parkrat delala polnjene paprike malo drugače, po receptu od Trixi, nama je ta način bližje od tistih, v paradižnikovem zosu ![]()
Danes prihaja mladina iz prestolnice in sem naredila ta veliko črno kozico polno sarm..res da so malo bolj velike (sem bolj lene sorte danes)..in zraven kot vedno bo pire krompir.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Milijonska juha