Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes so bila srčka v omaki, kot priloga krompir v kosih. Zraven še solata. Za posladek pa kupljeni krofi.

La_Rosa

Včeraj tortilje s piščancem, pečen krompir (roast potatoes - recept iz kulinarike), mehiška solata... sladica pa sveži domači krofi.

Danes zelenjavna juha, skutine palačinke in kompot.

Jutri rižota z zelenjavo in piščancem, pesa.

petra_K

Čufti,solata. .POpoldan domači krofi.

dari

Pri nas rižota in solata, pa krof za sladico. Miške bodo pa v torek

JJ

Danes: zelenjavna juha, palačinke iz ovsenih kosmičov

breskva

Včeraj - segedin golaž in polenta

Danes - juha z ribano kašo, ocvrte sardele, na olivnem olju pocvrta polenta, ki je ostala še od včeraj in radič s fižom v solati

Jutri - fižolovo mineštra in palačinke z orehi ali skuto

tisa55

Late night lasagna haha :P

mhrastnik

Včeraj: zelenjavna juha, pražena piščančja jetrca, pire krompir, regrat

Danes: goveja juha, govedina iz juhe, dušena zelenjava, regrat

Jutri: goveja juha, pečena sv. rebrca, pražen krompir, solata

Nedelja: zelenjavna juha, ribe, blitva s krompirjem

matejaoz

Danes bo pri naju: Kranjska goveja juha Knorr iz vrečke, dve papriki od včeraj sta še ostali, pogrejeva v mikrovalovki, rdeč radič s koruzo, kitajskim zeljem in redkvicami v solati.

Paprike so res okusne, malo moram še prakse dobiti , sem pa že parkrat delala polnjene paprike malo drugače, po receptu od Trixi, nama je ta način bližje od tistih, v paradižnikovem zosu

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes prihaja mladina iz prestolnice in sem naredila ta veliko črno kozico polno sarm..res da so malo bolj velike (sem bolj lene sorte danes)..in zraven kot vedno bo pire krompir.

Vrtejbenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti