Danes sva imela bučke z slanino, peresniki in rdečo peso. Je v kevdru začela buča Napolitano malo gniti, pa jo je bilo treba porabiti, nekaj za kosilo ostalo pa v skrinjo.
Lp
tonskDanes sva imela bučke z slanino, peresniki in rdečo peso. Je v kevdru začela buča Napolitano malo gniti, pa jo je bilo treba porabiti, nekaj za kosilo ostalo pa v skrinjo.
Lp
tonskTortilje z piščancem idušeno zelje s korenčkom testeninami in piščancem. Da čistim hladilnik :)
testenincaDanes:
za mene prebranec, juhuuuuuuu za Tino.
![]()
Včeraj rižota s papriko,
danes pasulj s klobaso, hladi se kavica za tiramisu.
Jutri pa goveji golaž in njoki, solata.
Lp
ursiiiTisti malinov sok mi je ene take nenavadne barve za maline ...
Po moje gre za nekaj jagodičastega, rdečega, samo da bi to bil sok? ![]()
Danes za vsakega nekaj- je treba pospraviti zalogo-
pasulj s klobaso, sveža paprika, kruh,

kalamari, kranjska klobasa po posebni želji sina, solata. Dobra kombinacija.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 16. 2014 22:09
Sreda:
![]()
Ohrovtova čorbica 
Pozdravček!
mamamija, če bi bil malinov sirup bi morala bit voda v kozarcu?? Pri nas danes juha, meso iz juhe, radič z zeljem v solati in krompirjeva solata. >kuham na zalogo za v skrinjo za mojo prijateljico, ki je danes na eni zelo konkretni operaciji-želim ji vse najboljše!!!
branka| branka.mahnic je napisal/a: |
mamamija, če bi bil malinov sirup bi morala bit voda v kozarcu?? Pri nas danes juha, meso iz juhe, radič z zeljem v solati in krompirjeva solata. >kuham na zalogo za v skrinjo za mojo prijateljico, ki je danes na eni zelo konkretni operaciji-želim ji vse najboljše!!!
|
Ja, točno to, vode ni v kozarcu ...
Bi pa jaz danes k tebi prišla na kosilo
... meso iz juhe (jaz še kuhano kurje meso rada jem, kaj šele govedino ...), radič in zelje obožujem, krompirjevo solato pa tudi ...
(sem pa danes pri mami jedla domače kislo zelje, krvavico in pečenico, vse narejeno doma, pa kuhan krompir)
mamamia
Danes makaronflajš in radič v solati!
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Cheesecake