Domači svaljki in bolonjska omaka in mešana solata, kasneje puding od včeraj!
tanjaj
Gravče Tavče ali Prebranac
Domači svaljki in bolonjska omaka in mešana solata, kasneje puding od včeraj!
tanjajČebularji po receptu iz baze, peresniki in radičeva solata.
Lp
tonskPri meni, včeraj:
danes neki kapitalizem pritisnil na mene, ne da mi dihat, pol pa izpade improvizacija:
planirana ribja juha bo za večerjo.
ežojDanes in jutri: sarme
lp
mzmPri nas v ponedeljek špecli, goveji zrezki v omaki in solata iz radiča in kitajskega zelja,
včeraj smo imeli kislo zelje in matevža,
danes pa govejo juho in zapečeno proseno kašo s suhimi slivami, za večerjo bo mešana solata ( endivija, kitajsko zelje, korenček, rukola, koruza)- enkrat na dan kar mora bit in ker je danes ni bilo za kosilo bo zvečer
jutri verjetno popečeni kosi piščanca, rizi-bizi in endivija in rukola v solati,
uživajte zimo ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas: goveja juha z ribanci,pečen piščanec,krompirjeva solata in kruh.Za jutri pa še bom dobro premislila,če se bodo,tako kot danes,izogibali lopate,verjetno ne bo nič.
antaDanes: filane paprike, domač pirn kruh
Danes, pri nas bujta repa,kranjska klobasa,(mož)jaz pa pico štirji letni časi( v Kranjski gori)
Milži
Juha, piščanec v avokado omaki, prosena kaša, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: pire krompir, filana paprika in zelena solata.
Danes: pire krompir, prata, mešana solata.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Pistacijeve rolice