Mi pa danes steake, zraven pa ene hudo zanimive testenine, ki bi lahko bile tudi samostojna jed; pa repincl in radič za solato

Jernejeva sadna torta s smetano
Mi pa danes steake, zraven pa ene hudo zanimive testenine, ki bi lahko bile tudi samostojna jed; pa repincl in radič za solato
Danes so za nas kuhali drugi in so se zelo zelo potrudili:
goveja juha z rezanci in gobova juha,
pražen krompir, šmarješki štrukeljci, gratinirana zelenjava,
pečen zajček, prata, ocvrti dunajski zrezki,
zeljna solata, motovilec, francoska solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes lahko kosilo, nekaj na temo zelenjave, morda kakšna fritata s cikorijo in malo sira, solata. Veliko mandarin in suhega sadja!
SašaDanes goveja s fritati, zlatimi kroglicami, omaka iz faširanega piščančjega mesa( sem prvič kupila to meso že mleto), mesna omaka iz mešanega mletega mesa, testenine, regrat
Za sladico po želji palačinke z nutelo
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKorenčkova kremna juha, kislo zelje s krvavico, matevž, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/segedin
![]()
![]()
![]()
V torek smo jedli odojka, pečen krompir, prebranac, zeljno in pesino solato, potico
V sredo špageti z mesno omako, zelena solata
včeraj piščančji frikase, pečen krompir z rožmarinom in solata nicoise
danes pečenice, kislo zelje in matevž
Petek:
![]()
Pražena g. jetrca s čebulo in česnom; 
radič, motovilec, rukola; "kajla" kruha; ![]()
Pozdravček!
Danes puranji file v sirovi omaki in njoki, malo cvetače in mešana solata z rukolo.
Jutri sv. zrezki v omaki s šampinjoni, skutni štruklji in dušeno sladko zelje.
Lp
ursiii| mamamia je napisal/a: |
Mi pa danes steake, zraven pa ene hudo zanimive testenine, ki bi lahko bile tudi samostojna jed; pa repincl in radič za solato mamamia |
Mamamia, kakšne pa so te zanimive testenine? Izgledajo odlično!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci