Danes, juhica,pečena svinjina,tenstan krompir,(hren)mešana solata(motovilec,radič, rukula)
štrudl.

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Danes, juhica,pečena svinjina,tenstan krompir,(hren)mešana solata(motovilec,radič, rukula)
štrudl.
juha z rezanci, testenina, šalša, frigan ohrovt, bakalar
majaosNaor: ![]()
![]()
Danes pri meni:
ja, ja, zdravilo je s geografskim poreklom!
ežojnaor,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes enako kot včeraj, včeraj enako kot predvčerajšnjim, z malim dodatkom proti švohosti
, "krneki" božanskega okusa
lp
mzmGoveja juha z rezanci, restan krompir, meso iz juhe, solata, zdele pa še metina
. Se mi je okrog voglov valjalo še nekaj mete, za čaj jo imam že dovolj, torej je romala v potico.
lp
P.s. Torej, člouk bi se zgrizel - rada delam metino potico, še rajši jo jem. Si domišljam, da naredim kar dobro, edino kar je, prevečkrat odstopi skorja. Še nisem pogruntala, kaj je vzrok temu. Ampak danes, ko sem jo kar takole z levo roko zmetala vkup, ni nobene luknje v njej, nobene skorje, ki samotna tvori most nad breznom. Pa sem jo delala proti vsem pravilom - malo časa vzhajala, nadev mrzel, direkt iz hladilnika.......![]()
.
cervus ![]()
Danes malo po mehiško: domače polnozrnate tortilje, nadev iz rdeče in zelene paprike, piščančjih koščkov, jajčevca in koruze, malo nacho sira in solata.
Ninja24
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, zelenjavna rižota, zrezki v naravni omaki, mešana solata, rdeča pesa
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Naor
, ![]()
Danes: polnjena piščančja prsa, rizi bizi, solata, jabolčni zavitek iz polnozrnate moke, ![]()
MBrando HVALA ![]()
![]()
![]()
Naor, še na mnoga zdrava, srečna skupna leta, naj vama
sije ![]()
![]()
![]()
In rojstni dan je šel mimo, jih rada praznujem, ampak bolj tuje, kot svoje ![]()
![]()
Danes: goveja juha, tenstan krompir, zelenjavni koščki, mesna štruca, sv. pečenka, solata in torta...
že danes povem, da jutri sigurno ne bova spet zelja jedla ![]()
![]()
![]()
Včeraj en ostanek krompirjevega juhe ter rižota z azijsko zelenjavo - kalčki, zelje in ostale reči in piščančjimi koščki, zraven skleda motovilca z rdečim radičem. Definitivno si moram zrihtat sezamovo olje, da bo zadeva še bolj podobna azijski kuhinji.
Danes dočakala - oziroma naredila koruzne tortilje. Nič nisem mešala z (brezglutensko) običajno moko, zato so bile bolj kilave. Testo je sicer lepo stalo skupaj, ampak so mi razvaljane na peki papirju takoj razpokale. Čisto mi je vzelo veselje, ker sem bila prepričana, da to ni šans, da se bo dalo zvijat. No, pa sem jih potem še malo pogrela in so bile kar voljne. Z vsemi nadevi (koščki piščančjega mesa, malo mariniranega, bučke, rdeč fižol, grah, korenček, sirova omaka) so bile potem fenomenalne. Drugič dam mešanico moke. Pred tortiljami pa kurja župca z nudelčki in zraven tortilj še mala skleda motovilca (tega bi se dalo jest vsak dan).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Ploščati špageti z morskimi sadeži