Aja, da se držim teme - današnje kosilo: riž, kuhana cvetača (v solati ali kot priloga, še ne vem), za partnerja še bedrce in perutnička (js poberem samo 3 koščke najlepšega mesa, daaleč od kosti :)).
Aja, da se držim teme - današnje kosilo: riž, kuhana cvetača (v solati ali kot priloga, še ne vem), za partnerja še bedrce in perutnička (js poberem samo 3 koščke najlepšega mesa, daaleč od kosti :)).
Danes: za ene segedin in pire krompir, za druge tortilje
Jutri: zelenjavna juha, musaka, mešana solata
Sreda: čevapi v domači lepinji
Četrtek: juha, štefani pečenka, solata
Petek: pleskavice in krompirjeva solata
Mislim, da bomo imeli mletega mesa potem kak mesec dovolj :)
matejaoz
Pri nas danes kokošje- goveja juha, bolognese omaka, testenine, solata, pa še trenutno v izdelavi mini
za našega malega slavljenca
Ponedeljek:
![]()
Čorbica (ohrovt, por, korenček,

ajdova kaša, perutničke)
Pozdravček!
Pri nas pa sama praznovanja in temu primerno obložene mize![]()
Ampak danes bodo pa skutine palačinke začene v pečici in zelena solata...sladko/kisla kombinacija![]()
Danes pri meni: enako kot pri dragički ( preplonkano )
sicer brez ajdove kaše, pa namesto perutničk belo meso.
A ja, tudi ohrovta nisem imel, namesto tega pa zelje. Drugač, kot sem povedal, enako kot pri dragički.
![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: zelenjavna mineštra, ajdovi štruklji, kunec
|
MOJ POKLON ![]()
![]()
, tako lepih štrukljev še videla nisem, kje še, da bi jih meni uspelo naredit....
Trixi @ rag_dol, hvala za pohvale
, saj mi vedno ne rata, ampak pri naših je potica dobra, če izgleda skoraj taka, kot torta, jaz pa sploh nisem sladkosneda, imam raje kakšnega pohančka in ribico ![]()
Danes za kosilo: goveji golaž, kruh, solata iz zelja in krompirja
Danes: boranja, kruh in
ovsena kaša z jagodami
Juha, tortilja po mehiško, solata, kompot.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Vrtejbenka, obrnjeno limonino pecivo iz mandljeve moke in polente je pa zanimiva kombinacija in mi je pa čista uganka. Nam lahko zaupaš recept?
DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Mehiške taco košarice