Pri nas pa danes kosilo ,kot včeraj pri Irenikr(anjski).
Zelenjavna mineštra in palačinke z kutinovo marmelado.Ežoj,tvoj krožnik pa vseh standardih šefa.![]()
Vrtejbenka
Pri nas pa danes kosilo ,kot včeraj pri Irenikr(anjski).
Zelenjavna mineštra in palačinke z kutinovo marmelado.Ežoj,tvoj krožnik pa vseh standardih šefa.![]()
Vrtejbenka
Gratinirane palačinke z špinačno-skutnim nadevom, mešana solata.
Lp
tonskSREDA:
![]()
Piščančja omaka, ščipanci, zelena solata, slivovi cmoki:

Pozdravček!
Danes makaronovo meso, sveže kuhana rdeča pesa v solati za posladek pa marmorni kolač.
Danes: popečena ajdova kaša z zelenjavo, sv. kotleti, mešana solata, za posladek sladoled
naor,
, za skrb (sem prebrskala zamujena sporočila te teme, buhnedej da mi kaj uide
)
Danes in včeraj: enako kot predvčerajšnjim ![]()
lp
mzmVrtejbenka, jaz pa sem že mislila, pa kako so danes notri rezanci, če jih včeraj ni bilo hahaaa, neverjetno slična juhica :))))
Pri nas danes pečen svinjski vrat, leča in zelena paprika v solati ter marmeladne blazinice (malo že treniram, ker bodo naenkrat prazniki tukaj).
lp
| majaos je napisal/a: |
ja, danes je bila mineštra, ki sem jo kuhala včeraj: osnova - kranjska klobasa;), koruza, grah, krompir, paradajz, čebula, česen, petršilj, malo ajdovih žgancev Za jutri (kreirala) naslednji jedilnik: sladko zelje na omako, pire, hrenovke
|
Iz kreiranega jedilnika mojim kuharjem ni bilo nič. Pripravili so pire, zeljnato solato in .....![]()
![]()
![]()
polhe![]()
mi danes imeli sataraš , kruh in palačinke z marmelado.
lučicaTorek: pohan piščanec, riž z zelenjavo, zelena solata s kitajskim zeljem in koruzo
Sreda: svinjski zrezki s porom in kuhano kolerabo, kitajsko zelje s koruzo
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Palačinkina torta z malinami