Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa danes kosilo ,kot včeraj pri Irenikr(anjski).
Zelenjavna mineštra in palačinke z kutinovo marmelado.Ežoj,tvoj krožnik pa vseh standardih šefa.

Vrtejbenka

Gratinirane palačinke z špinačno-skutnim nadevom, mešana solata.

Lp

tonsk

SREDA:         

Piščančja omaka, ščipanci, zelena solata, slivovi cmoki:

Pozdravček!

Danes makaronovo meso, sveže kuhana rdeča pesa v solati za posladek pa marmorni kolač.

msegov

Danes: popečena ajdova kaša z zelenjavo, sv. kotleti, mešana solata, za posladek sladoled

babka1951

naor, , za skrb (sem prebrskala zamujena sporočila te teme, buhnedej da mi kaj uide )

Danes in včeraj: enako kot predvčerajšnjim

lp

mzm

Vrtejbenka, jaz pa sem že mislila, pa kako so danes notri rezanci, če jih včeraj ni bilo hahaaa, neverjetno slična juhica :))))

Pri nas danes pečen svinjski vrat, leča in zelena paprika v solati ter marmeladne blazinice (malo že treniram, ker bodo naenkrat prazniki tukaj).

lp

irenakr

majaos je napisal/a:

ja, danes je bila mineštra, ki sem jo kuhala včeraj: osnova - kranjska klobasa;), koruza, grah, krompir, paradajz, čebula, česen, petršilj, malo ajdovih žgancev 

Za jutri (kreirala) naslednji jedilnik: sladko zelje na omako, pire, hrenovke

majaos

Iz kreiranega jedilnika mojim kuharjem ni bilo nič. Pripravili so pire, zeljnato solato in ..... polhe

majaos

mi danes imeli sataraš , kruh in palačinke z marmelado.

lučica

Torek: pohan piščanec, riž z zelenjavo, zelena solata s kitajskim zeljem in koruzo

Sreda: svinjski zrezki s porom in kuhano kolerabo, kitajsko zelje s koruzo

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti