Anja in kam lahko zaidemo na vaš paprike?
Sin je malo juhe, ob angini mu paše samo jogurt....jaz pa sem sama pospravila stročji fižol in malo kokoši iz juhe.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Anja in kam lahko zaidemo na vaš paprike?
Sin je malo juhe, ob angini mu paše samo jogurt....jaz pa sem sama pospravila stročji fižol in malo kokoši iz juhe.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Bannanna, pozor!
Ohrovt!
Ni bil sicer danes, ampak prejšnji teden. Sem videla, da Bannanna tuhta, kaj bi še naredila z ohrovtom: NArediš odličen pire krompir, bolj suhega, lahko dodaš popečeno slanino, šunko, pečen česen ali kaj podobno dišečega. Polniš liste, ki si jih pokuhala in odstranila trd "stebelni" del. Zložiš v ognjevarno posodo premažeš z maslom in posuješ s parmezanom. Pečeš na 180 stopinjah ene 20 do 30 minut. Zraven skleda solate.
![]()
Vanja
Pri nas pa včeraj pire in rdeče zelje podušeno z jabolkom,![]()
danes krompirjeva juha s korenčkom (iz ostanka pireja, zelo dobro), narastek iz prosene kaše s skuto,
jutri bodo filane paprike in kruh ![]()
Danes:
ribja obara.
ežojDanes , golaž,polenta ,zelena solata
.
Danes: piščančja bedra v omaki, domači italjanski kruh, vanilijeva krema
večerja: prežganka, hrenovke, zeljnata solata
Za včerajšnji meni opravičilo, sem bila prehitra: ni bil krompirjev golaž ampak bograč (še malo meska)![]()
Gobova juha, zeljne krpice, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes je bilo kosilo na trgatvi:
odojek, šunka, račka, ocvrti piščančji zrezki, stročji fižol v solati, krompirjeva solata, pecivo, orehova potica,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SREDA:
![]()
Špageti "karbonara", sv. zarebrica panirana s parmezanom; mešana solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci