| ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
O, kako lepo grozdje, prav vidi se mu, da je zraslo na štajerskem zraku in v štajerski zemlji. Prav do sem diši. ![]()
Danes pri nas: kokošje-goveja juha s koščki suhega kruha. Ostalo pa kasneje, ko bo motivacija. ![]()
| ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
O, kako lepo grozdje, prav vidi se mu, da je zraslo na štajerskem zraku in v štajerski zemlji. Prav do sem diši. ![]()
Danes pri nas: kokošje-goveja juha s koščki suhega kruha. Ostalo pa kasneje, ko bo motivacija. ![]()
A štajersko grozdje je to? Sem mislila, da je dolenjsko. Videti je res lepo, tudi k nam je pridišalo.![]()
![]()
danes pa včerajšnji ostanki
majaosPri nas pa bučna kremna juha,ocvrte marele, pire krompir ter endivija solata
SlavicaJ| majaos je napisal/a: |
danes pa včerajšnji ostanki
|
kasneje pa juha iz vrečke in slivovi knedli![]()
Danes: piščančji žur po moje, kruhov cmok, zelena solata
Tale jeterca so tudi meni mislit dala, zato sem jih danes pripravila, super so bila ![]()
![]()
![]()
Prosim vas za pomoč nujno rabim recept za Kozjansko obaro. L.P.
123percicJuha, zrezek v naravni omaki, pomfri, polnjeni šampinjoni, solata, puding.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Biskvit s slivami