Danes domača gobova juha z jurčki in turki, prvič kuhala, maaa nisem vedla da pride tako dobro
, pa še palačinke z marmelado.
Lp
ursiiiDanes domača gobova juha z jurčki in turki, prvič kuhala, maaa nisem vedla da pride tako dobro
, pa še palačinke z marmelado.
Lp
ursiiiDanes:
Nabavil kvalitetno vino v kartonski buteljki.![]()
Grozdje je s geografskim poreklom, dostavila mi ga je prijazna kulinaričarka istega geografskega porekla ( mi agredacimiento ).
ežoj
Za najino oz. bolj moje kosilo je danes "kriva" oddaja Ana kuha. Torej danes krompirjevi zrezki ali ocvrtki oz. po zasavsko krumpantoč. In zelena solata seveda. Mož je pa jedel dunajca še od včeraj.
Za posladek bom pa mislila na Ežojevo grozdje iz meni znanih krajev.
![]()
![]()
Danes pa eno najbolj preprostih in meni eno najljubših kosil (čeprav sem zaprisežena mesojedka) - krompir v kosih in stročji fižol, zabeljena z zaseko in čebulo ter kanček kisle smetane:
JJ ![]()
| ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
O, kako lepo grozdje, prav vidi se mu, da je zraslo na štajerskem zraku in v štajerski zemlji. Prav do sem diši. ![]()
Danes pri nas: kokošje-goveja juha s koščki suhega kruha. Ostalo pa kasneje, ko bo motivacija. ![]()
A štajersko grozdje je to? Sem mislila, da je dolenjsko. Videti je res lepo, tudi k nam je pridišalo.![]()
![]()
danes pa včerajšnji ostanki
majaosPri nas pa bučna kremna juha,ocvrte marele, pire krompir ter endivija solata
SlavicaJ| majaos je napisal/a: |
danes pa včerajšnji ostanki
|
kasneje pa juha iz vrečke in slivovi knedli![]()
Danes: piščančji žur po moje, kruhov cmok, zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato