Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes domača gobova juha z jurčki in turki, prvič kuhala, maaa nisem vedla da pride tako dobro , pa še palačinke z marmelado.

Lp

ursiii

Danes:

Nabavil kvalitetno vino v kartonski buteljki.

Grozdje je  s geografskim poreklom, dostavila mi ga je prijazna kulinaričarka istega geografskega porekla ( mi agredacimiento ).

ežoj

Za najino oz. bolj moje kosilo je danes "kriva" oddaja Ana kuha. Torej danes krompirjevi zrezki ali ocvrtki oz. po zasavsko krumpantoč. In zelena solata seveda. Mož je pa jedel dunajca še od včeraj.

Za posladek bom pa mislila na Ežojevo grozdje iz meni znanih krajev.

naor

Danes pa eno najbolj preprostih in meni eno najljubših kosil (čeprav sem zaprisežena mesojedka) - krompir v kosih in stročji fižol, zabeljena z zaseko in čebulo ter kanček kisle smetane:

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 30. 2013 15:12

ežoj je napisal/a:

Danes:

ežoj

O, kako lepo grozdje, prav vidi se mu, da je zraslo na štajerskem zraku in v štajerski zemlji. Prav do sem diši.

Danes pri nas: kokošje-goveja juha s koščki suhega kruha. Ostalo pa kasneje, ko bo motivacija.

rimljanka

A štajersko grozdje je to? Sem mislila, da je dolenjsko. Videti je res lepo, tudi k nam je pridišalo.

naor

danes pa včerajšnji ostanki

majaos

Pri nas pa bučna kremna juha,ocvrte marele, pire krompir ter endivija solata

SlavicaJ

majaos je napisal/a:

danes pa včerajšnji ostanki

majaos

kasneje pa juha iz vrečke in slivovi knedli

majaos

Danes: piščančji žur po moje, kruhov cmok, zelena solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti