Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Muaaaaaa...DOBRO JUTRO MOJI DRAGI 
Petek:
- Domača paradižnikovo-bazilična (!?!?!? a sem slovnično pravilno napisal?) omaka
- durum špageti (Slo.izdelava in kvaliteta )
- popečena in na trakove narezana puranja prsa
- skleda mešane soljatke

Sobota: 
- Še drugi del domače omakice. Njam,njaaam
- Bali, rjavi riž (eden NAJ NAJ)
- popečeno in fiiiino začinjeno faširano meso. Vmešano v omakico
- skleda solatike s fižolom 

Danes:
- Boranja z božanskoooo fino govedino
- pire krompir
- polenta
- skleda mešane soljat

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: goveja juha, pire krompir, stročji fižol s korenčkom v omaki, goveje meso iz juhe.

Popoldne pa spet slivove rezine iz baze.

Dober tek vsem in lepo nedeljsko popoldne želim!

naor

Včeraj po dolgem času piknik  - žar ( čevapi in perutke) in fižol s kislo smetano s krompirjem.

Danes pa klasika, goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, za mojega pa pečen piščanec in zelena solata. Kasneje pa sveži buhtlji.

tanjaj

Midva pa danes zelenjavno juho z domačimi rezanci

krompir z zeljem, pohana bedrca, pohani šampinjoni, bučke in malancane.

namesto solate pa kar malo domačega rozejčka.

Lepo nedeljo vsem.

irena

NEDELJA:          

Goveja juhica z domačimi rezanci; filana paprika, pire (krompir, rdeč fižol); zapečene skutno-kokosove palačinke:

Pozdravček!

@ naor, me je tvoje včerajšnje nedeljsko kosilo, malo pred košarko odneslo juhco kuhat in moram rečt, da naju je danes prav ogrela. Je bil pa v zamrzovalniku tako velik kos mesa, da sem ga v petih litrih vode kuhala, še bo "župca....", čeprav so jo ta-mladi dopoldan z veseljem prišli iskat

babka1951

MMM, kakšne slikice.

Jaz pa na kosilu pri tašči: pišč. juhica, pečen krompir in piščanec, solata - kumare

Skuhali pa so že 16 l marmelade - tu sem samo opazovalka in ne glavna akterka

majaos

Mi danes govejo juho z rezanci, riži biži, telečji trakci v omaki, piščančji trakci v omaki, zelena solata s koruzo in redkvicami . Sladica pa priboljški, ki sva jih dobila za rojstni dan - bajadera, bacci...in kozarček renskega rizlinga.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

Torej: riž z jurčki ( skor v redu, še kakšno minuto bi ga bilo treba kuhat, pa bi bil v redu, tako je mal al dente, pa se to na sliki ne opazi in tega ne boste zvedli ), pa če že goljufam, recimo jetrca na žaru ( vsaj s slike je tako videti ( zakaj se spomnem proxme in besedne zveze " il quinto quarto " nimam pojma ), vam ostane kot običajno, da uganete s čem so polonjene olive.

ežoj

Danes: brancini, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, mešana solata 

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti