Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zanimivo...Morda je pa odvisno od kuharja ki nama je pripravljal pico, jaz sem imela očitno srečo, saj je okus močno presegal pričakovanja, bila je več kot odlična.

Danes ješprenj, krača in kisel krompir.

zoyaa*

Goveja juha od včeraj, piščančji paprikaš.

tanjaj

Pri nas je danes telečja obara,za brata pa limonina pita z pehtranovim puhkim pokrovom (okusa se odlično dopolnjujeta),torto pa dobi konec tedna.

Vrtejbenka

Danes pa se ne počutim najbolje, ker sem staknila virozo od moža. Ker me je močno bolela glava sem odšla v gozd, da se malo nadiham svežega zraka pred dežjem in juhu po kratki hoji sem našla celo jurčka in  nekaj mladih kostanjevk. Bo šlo kar v zamrzovalnik za kako dobro juho.

Ker tudi apetit ni pravi sem pojedla le govejo juho z žlico zlatih kroglic in manjšo skledico solate - berivka, mocarela, češnjev paradižnik, balzamični kis in košček kruha. 

Mož pa je dobil zadnjo filano papriko iz zamrzovalnika, svež kruh in zeleno solato.

Zdaj pa sem dobila eno veliko porcijo domačih sliv 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Vrtejbenka, a nam lahko zaupaš recept za to pito? Izgleda slastno

JJ

Zadnjič mi je ostalo nekaj skutinega testa za cmoke (po pravici povedano, ni se mi več dalo izkoščičevat sliv ), naredila sem njoke in jih zamrznila. Danes so bili ti njoki na maslu z žajbljem, par gramov zrezkov in pečene paprike s peteršiljem, česnom in olivnim oljem.

refošk in voda

lp

mzm

Danes: koromač s paradižnikom, njoki od ricotte in zelena solata s koruzo

breskva

Johanna je napisal/a:

NO COMMENT Kje si pa upam še kaj komentirat  (po sposojenem sosedu)

Sporočilo je spremenil(a) Johanna dne 15. 2013 23:07

O ti šment

Danes pri naju: goveja juha z zdrobovimi knedli, pire krompir, sladko zelje in govedina iz juhe. Zdaj se pa mastiva s pecivom, ki ga je soseda prinesla. Se je vrnila iz praznovanja enega Abrahama, ko bi le še večkrat šla in košarko čakava, dajmo SLO-VE-NI-JAAAAAA

babka1951

Baaabkaaa! To pa je  (hud razvrat)

JJ

Juha, hamburger, paprika s kajmakom, jajčevec s tržaško omako, kumarična solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti