Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

A to so pa sardelice za muce?

naor

Danes: govedina s porom in papriko, testenine, mešana solata

breskva

Danes: česnova juha, dödoli zabeljeni s praženo čebulo ter preliti omako iz mletih ocvirko in kisle smetane, solata

regica

Uni Beti se je mudilo, pa ni utegnila vseh sardelic pohrustat, pa še nekaj oliv je pustila, le kozarec je uspela spraznit (saj veste, protokolarne obveznosti, tokrat eno srečanje pomembnih pevskih zborov, pa niso mogli začet brez nje, da bii jo čakali, se pa ne spodobi).

rimljanka

Beti se je mudilo, ker je morala ob petih pravnuka čuvat, pevske vaje so ob 7.30  (pa kako lahko to pozabiš?).

Danes telečja obara in solata.

Sonja

Kosilo delal mož in sicer sladko-pikantne perutničke,krompir z rožmarinom in paradajz solata.Hčerki pa sta mi pomagali pri pecivu za popoldan.

+

Dragica tvoja foto knjiga,kot bi rekel Ežoj, je pa super..

Vrtejbenka

Včeraj piščančja bedra na čebuli in rezanci, kumarična solata,

danes pa skutno zdrobovi cmoki z slivami.

Lp

ursiii

SOBOTA:       

Goveja juhica (nočna kuha  ) z domačimi rezanci; čičerika s čebulo in česnom, govedina iz juhe v beli omaki; solata: berivka-rukola-mlada špinača-korenček

Pozdravček!

Jaz sem se potepala, mož je pripravil nedeljsko kosilo.

Anja, sem te včeraj iskala na tvojem štantu, škoda, pa naslednjič nasvidenje. Podprli pa sva se s prijateljico na indijskem štantu. Odlično je bilo!

naor

naor je napisal/a:

Jaz sem se potepala, mož je pripravil nedeljsko kosilo.

Anja, sem te včeraj iskala na tvojem štantu, škoda, pa naslednjič nasvidenje. Podprli pa sva se s prijateljico na indijskem štantu. Odlično je bilo!

naor

A to bomo jutar zvedli kaj je mož pripravil za nedeljsko kosilo. Manjka tudi informacija, s čim ste se podprli s prijateljico na indijskem štantu.

Pri meni danes: marinirane srdele ( to so ribe, če morda kdo ne ve, meni pa vera nalaga, da vsake tolk pojem kakšno ribo a jaz sem pa veren ):

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti