Danes bo krompirjeva solata, mesni polpeti z dodatkom ovsenih kosmičev.
tanjaj
Poke skleda z lososom
Danes bo krompirjeva solata, mesni polpeti z dodatkom ovsenih kosmičev.
tanjajPETEK:
![]()
Ob kuhanju paradižnika, kuhala se čorbica (govedina na koščke, mlad fižol, zelenjava, makarončki)

Pozdravček!
Jetrca z čebulo in pire krompir..na kosilu smo brez otrok in izkoristimo to priliko ..za posebno priložnost zvečer ,pa se že hladi v hladilniku želiran dolce spumanto z pijanimi semeni granitnega jabolka (ideja od mamemie,hvala mamamia) ![]()
Ežoj, ja tista velika žlica je namenjena odlaganju kuhalnice in ostalih pripomočkov pri kuhanju.
Danes so mi naročiľi testenine in mesno omako. Jaz pa bom paradižnikovo. Zraven zeljna solata. Pa
za obletnico...Anja, dobro kuhaj,tudi mi bomo ob priliki prišli degustirat.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj na razvajanju pri mami: juha, pražen krompir, sv. pečenka, pohani puranji zrezek, zelena solata in paradižnikova solata.
Danes nama je skuhala tašča: juha, sv. kare v omaki, njoki, endivija s krompirjem.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes hrenovka, bučke z currijem in pire krompir,
jutri pa svinjski zrezki, skutni štruklji in dušena blitva.
Lp
ursiiiDanes: krvavice in kruh![]()
Jutri: tortilje s piščančje-zelenjavnim nadevom
micogicaDanes špageti z morskimi sadeži ter velika skleda paradižnikove solate, jutri piknik z vsem kar pripada :)
testenincaDanes: zarebrnice, kruhov cmok, smetanova omaka s sirom, mešana solata
Koruzni žganci z lignji v paradižnikovi omaki, kumarična solata:

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Kakijeva nevesta