Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:
Rahla sprememba v planu;

- Popečen Tinjski kruhec.PIRE!!
- čufteki
- soljat...
- vinček

Sobota:
Po dooooolgem času v Graz. IKEA here i come !!! YEAAAAAAAAAAAAA. Nostalgični spomini...
Papcanje mimogrede v kakšni dobri restavraciji, če pa zmanjka časa, pa doma. Poročam.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

včerajšnje kosilo: kurja juha z rezanci, filane paprike, šugo od jariča (golaž od kozlička), peresniki, sladkarije (fritule, kifeljčki - kupljeno)

danes: včerajšnji ostanki

majaos

Danes: ena pečena mešanica iz bučk, malo meska in solata

babka1951

PETEK:      

Pražena jetrca,                        

domač kruh, paradižnik

Pozdravček!

Včeraj na praznik smo imeli bešameljeve cmoke z parmezanom (odličen recept iz Kulinarike) Peščančji rezanci z bučkami, korenčkom in češnjevcem ter kumarami v solati. Popoldne pa kulinarično razvajanje pri sorodnikih na Velikih Blokah kjer so imeli "žegnanje" oz farni praznik.

Mir in dobro!

Čevapčiči, ocvrt krompirček, paradižnik in čebula.

Pipi Maj

Johanna je napisal/a:

- placa pa dosti porabim - mi bo Jernej še kakšen račun izstavil. 
Johanna

Da si jernej ne bo delal dela s pisanjem računov, so presledki izbrisani, Johanna. Pozdrav, Moderator2.

moderator2 je napisal/a:

Johanna je napisal/a:

- placa pa dosti porabim - mi bo Jernej še kakšen račun izstavil. 
Johanna

Da si jernej ne bo delal dela s pisanjem računov, so presledki izbrisani, Johanna. Pozdrav, Moderator2.

Joj, hvala Moderator2. . Sedaj se pa sprašujem, kdo se skriva pod številko 2 

Johanna

Danes špagetki in domača paradižnikova omakajoj bi jo kar vsak dan jedla. Zraven pa za malo zmenit, skleda okisanih paradižnikov

Lp

ursiii

Za 10 do 14 dni se poslavljam, od vas in mojih domačih, čist nič ne bom smetila, ker računalnika s seboj po hribih nam nosila

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti