SOBOTA:
![]()
Pečen krompir, nadevani kalamari, praženi malancani in korenček; zelena solata s paradižnikom in kus-kusom

Pozdravček!
SOBOTA:
![]()
Pečen krompir, nadevani kalamari, praženi malancani in korenček; zelena solata s paradižnikom in kus-kusom

Pozdravček!
Danes: metuljčki z bučkami, grška solata
| angie.orhideja je napisal/a: |
Babka...uživaj v lepotah naših hribov Danes za kosilo palačinke pri mami.
|
angie. hvala, sem se odločila, da bom....
Johanca, tud jaz imam vse spakirano, sam še to premišljujem, bi našega dedija sploh vzela s seboj, ga tudi tako sračka...![]()
![]()
![]()
Ocvrte sardele, polnjene s česnom in peteršiljem:

| ežoj je napisal/a: |
ežoj |
Kakšen študentski pripomoček pa je una reč desno zgoraj, je kaj v zvezi z
?
Danes: špageti skoraj Norma (namesto rikote ovčji sir )
fižoleti v solati, refošk, voda
lp
mzm
Juha, čufti, pire krompir, solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Špinačna juha, puranova jetrca v omaki, kifelčar na maslu, solata, breskova torta.
SonjaDanes po dolgem času goveja juha in pražen krompir in govedina iz juhe, paradižnik v solati in kasneje
in domače kremšnite.
Pri nas pa
kremna juha, na žaru pečene pleskavice, ražnjiči, bučke , malancane, pražene gobice,
pečen
in
.
Za sladico pa kar sladoled in
.
In pa seveda malo
in
.
Johanca, tud jaz imam vse spakirano, sam še to premišljujem, bi našega dedija sploh vzela s seboj, ga tudi tako sračka...![]()
![]()
![]()
babka1951[/citat]
![]()
![]()
![]()
Babka, ne premišljuj, daj mu še eno priložnost...![]()
Sicer domnevam, da si že na poti, in upam, da je s tabo odvandral tudi on...![]()
Pa glej, da nas ob vrnitvi razveseliš s kakšnim blogom ali albumom. Uživajte.
Pri nas pa, kot se za nedeljo spodobi, tradicionalno nedeljsko kosilo: goveja juha z domačimi rezanci, restan krompir, govedina iz juhe, rukola. Endivija, žal je že šla v cvet, druga pa je še premajhna. Za sladico pa domače jagode s kislo smetano in meliso, ohlajeno v konzervatorju. Popoldan pa na izi. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Cvetačna juha s popečenim kruhom