Babka...uživaj v lepotah naših hribov ![]()
Danes za kosilo palačinke pri mami.
angie :)Babka...uživaj v lepotah naših hribov ![]()
Danes za kosilo palačinke pri mami.
angie :)Danes: fižolova enolončnica, palačinke
| Johanna je napisal/a: |
<Johanca, ti ga pa pihneš
Mausika Si rečem včasih, kaj mi je bilo potrebno se registrirat, ko sem dolga leta kot anonimen gost kulinarike prav lepo funkcionirala. |
![]()
![]()
| Johanna je napisal/a: |
Ne vem kaj je danes za en dan, tudi jaz sem imela tako potrebo po sladkem, da sem popoldan spekla rolado s kislo smetano. Imam v hladilniku eno polico samih kislih smetan Jih je deda pomotoma nabavil, misleč, da so jogurti. |
Je Človek poskušal z isto finto, pa jih je trgovka brez problema zamenjala za jogurte![]()
![]()
Danes: zelenjavna mineštra, mešana solata, kruh in rezultat včerajšnjega brskanja po hladilniku![]()
lp
mzmZeliščna polenta s skuto, obložena z mletim mesom in zelenjavo, vzhodnjaške začimbe, potreseno s sirom in zapečeno v pečici:
mamamia
Mausika, a tvoj Človek je tudi takšen patron? O našem dedeju bi lahko knjigo napisala. Danes, naprimer, je bil pri mesarju, in meddrugim, kaj je prinesel? Pet kilogramov zaseke.
. Sem jo spakirala v posode in dala zamrznit. On je ne je, ker zelo pazi pri prehrani, sama je pa tudi ne jem z žlico...
Sem pa razmišljala, da bi v bližnji prihodnosti organizirala zaseko party
Danes za kosilo: kuhani skutini štruklji v juhi, za posladek pa rolada od včeraj.
JohannaDanes:
francoska čebulna juha
pospravljanje ostankov od včerajšnjega piknika.
ežojJuha, hrenovke v testu, bučkina omaka, endivija, kumare v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj bučni polpeti
v paradajz omaki in solata.
Danes paella z morskimi sadeži![]()
![]()
....piščancem
....in srednjepikantno chorizo salamo
..kuhal mož![]()
Vrtejbenka
Piščančji file, šopska solata in kruh, za sladico pa bovla.
Lp
ursiiiPo nekaj tedenskem dopustu, spet z vami.![]()
![]()
Danes bo riž z korenčkom in grahom, pečen piščanec, paradižnik v solati in kasneje lubenica.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Pijana Kokoš