Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bučna juha, popečen file brancina, krompir z ohrovtom, paradižnikova solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

vd007 je napisal/a:

- Kuhan krompirčič, navržen kos masla ter posipan z OGROMNO PETERŠILJA

Mmmmmmmmmmm...to si bom tud jaz danes sposodila s tvojega jedilnika, pa dodala kak kos mesa :)

vd007

I'm glad, da tudi JAZ včasih koga inspiriram a seveda vi vsi mene VELIKO BOLJ inspirirate. Ni lepšega kot odpreti KUHARSKO KNJIGO "Kulinarika" in si čas za razbijanje glave pustiti za kaj drugega.

Danes:
- FIIIIIINA domača špinačna juhica z zlatimi kroglicami
- Grillane  bremze
- dve šniti pogrilanega malancana
- testeninike
- skleda super fino fajne soljat----> paradižnik, gentile, bučka, korenje, kumara, fižol, feta, rdeča čebulj...
- deci rujnega

Jutri:
- Krompir tako ali drugače
- domači čufteki MAME MAGAJNE
- skleda soljat; kopiram od včeraj
- deci rujnega

Petek:
- Popečen Tinjski kruhec
- čufteki
- soljat...
- bla bla 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj je bil en tak makaronflajš...za prste polizat!

Za danes sem predlagala mešano solato s tuno, sirom, jajcem, olivami,....ampak glede da je vreme bolj kislo bo pasalo kaj tolega zraven

ANJA

Njoki s piščancem in paradižnikom. Odlično kosila :D 

j_erci

SREDA:          

Makaronflajš (mali mali makarončki...   ),       

zelena solata s korenčkom

Pozdravček!

Kuha mož....krompir na gosji masti,polnjeni šampioni z česnom in peteršiljem,pečen piščanec in paradajz solata z papriko in kumaricami..za posladek pa lubenica in popoldanski šiht do 21.

Vrtejbenka

Jutri: filane paprike, pire krompir 

leandros

Vrtejbenka, po takem kosilo bi bilo bolj pametno iti mal na kavč, ne pa v službo! Upam, da si pohvalila moža!

naor

Vrtejbenka je napisal/a:

.....polnjeni šampioni .....
Vrtejbenka

V katerem športu pa?

Danes pri nas kuhala mama: pire krompir, blitva-špinača, pečene perutničke, marelični cmoki, breskov kompot

rimljanka

ponedeljek: domače pleskavice, čevapi, piščančja nabodala, prebranec, pečena paprika, domač paradižnik, kruh

torek: goveje- piščančja juha, lazanja, zelena solata in zeljna solata, posladek sacher rezine in penina 

danes goveja juha z rezanci, zame in hči orada, pečen krompir, za sina in moža pa špageti bolognese in zelena solata

Zdaj pa 14 dni bolj ali manj kuhanja, nekaj bo prišlo prav iz zamrzovalnika,  saj sva se lotila prenavljanja stanovaňja.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 14. 2013 15:26

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti