NEDELJA:
![]()
Kremna
juhica; ščipanci na drobtinah, praženi šampinjoni s šesnom, pečena
rebrica in
ribica; zelena solata; skutni zavitek s kokosom,
![]()

Pozdravček!
NEDELJA:
![]()
Kremna
juhica; ščipanci na drobtinah, praženi šampinjoni s šesnom, pečena
rebrica in
ribica; zelena solata; skutni zavitek s kokosom,
![]()

Pozdravček!
Polnjene paprike in pire krompir ter kumarična solata (in še sladoled za sladico).
Pipi Maj| ežoj je napisal/a: |
mzm, tega nisem ravno razumel: a tebe tudi pri vaškem ribniku brasosirajo in kissosirajo? ežoj |
Očitno ne ![]()
Danes: čorba, ki ima zagotovo ime, le poznam ga ne ![]()
refošk in voda
lp
mzmHrenovka, veliiiko šopske solate in košček kruha.
Lp
ursiiiAh, več se niti na kulinariko ne moreš zanesti! Včeraj grem na Rožnik, da kao slučajno srečam limnol pa babko, pa na hitro naredimo eno minikulinarčno srečanje. Ma kje pa, nobene ni bilo, trikrat sem zastonj prelaufal gor pa dol, nobene s naglnom ali s s roza copatki ( niti brez cofa ne ).
Danes pri meni bučni zavitek brez skute ( menda mu rečejo " hrupnica " vendar nisem ziher ):
Danes: kremna zelena rižota, mešana solata
Bučna juha, sv. kare v pomarančni omaki, pečen krompir, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| ežoj je napisal/a: |
Ah, več se niti na kulinariko ne moreš zanesti! Včeraj grem na Rožnik, da kao slučajno srečam limnol pa babko, pa na hitro naredimo eno minikulinarčno srečanje. Ma kje pa, nobene ni bilo, trikrat sem zastonj prelaufal gor pa dol, nobene s naglnom ali s s roza copatki ( niti brez cofa ne ). Danes pri meni bučni zavitek brez skute ( menda mu rečejo " hrupnica " vendar nisem ziher ):
|
Pojma nimam, kje si laufal, sem jaz skoz en nagel s seboj nosila, vse glave s slamniki pregledala, roza copatke prečekirala , nič od nič na poti ni bilo, sem pa jedla eno dobro solatko
Danes so za nas kuhali drugi in bilo je okusno vse po vrsti:
goveja juha z rezanci, gobova juha,
pražen krompir in pirota z jurčki,
pohani piščančji zrezki, pleskavice in pečen piščanec.
paradižnikova solata in kumarična solata,
jabolčni in borovničev štrudelj, gibanica zmečkanka, sadna solata,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj vegetarijanski zvitki: pšenična tortilja, premazana z zmečkanim avokadom, nadevana z mariniranimi in na žaru pečenimi bučkami, melancani in rdečimi paprikami, zraven pa paradižnik in čebula. Za sladico marelice.
Danes solata iz leče, pora, paprike in fete. Za sladico pecivo, ki smo ga dobili za popotnico na sobotni poroki.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Galette z zelenjavo