Danes: Široki sveži rezanci s temno tartufato in skleda zelene solate.
leandros
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
leandrosVčeraj in še za danes ostalo - tortilje z zelenjavnim nadevom in okisan stročji fižol.
Lp
ursiiiDanes grem mim vaškeg ribnika ................, ah, kaj bi govoril, klasika:
jedilnica za lepo vreme še kar zaprta ( predvidoma bojo klimo zriktali do sobote, trenutno je tam 35,5 stopinjC.)
Pa to ni res...............škoda, da je ta vaški ribnik predaleč (v tej vročini) od mene. Bom šla jutri v sosednjo vas pogledat, če je v tistem ribniku kaj takega, mama že par dni sanja o sardelah......ampak, ribnik je majhen, se bojim, da "ne držijo sardel", čeprav mislim, da je iste firme kot ežojev ribnik.
Danes pri nas: po jutranjem potepu, malo po nakupih, pa na kavi pri eni znanki ( B., se ve), zvitki iz melancan v paradižnikovi omaki, pečeni v pečici, stročji fižol in krompir v kosih, zablejena z ocvirki.
Trenutno je v Ljubljani 39 stopinj Celzija, za Farenheita ne vem... Zdaj je že itak vseeno, stopinja gor al dol.
Špricer iz Radenske in tonika.
Večerja bo,ko se malo shladi.![]()
![]()
Ne, rimljanka, moje paprike še niso padle, pa tudi nimam tako velikih ![]()
Pri nas je še vedno zaplombiran štedilnik (blagovoljno dovolim kuhanje jutranje kave), zatorej danes limonin kuskus
nektarine, sladoled, voda
lp
mzm
| leandros je napisal/a: |
|
kako pa narediš tartufato?
analukajaz pa danes delam creme caramel, itak ni nič pametnega za počet v stanovanju kot se hladit in kaj dobrega skuhat;)
ga delam prvič, bomo videli kaj bo iz tega :))
analuka
| analuka je napisal/a: | ||
kako pa narediš tartufato?
|
Sicer ne vem zagotovo, ampak bi rekla, da jo kupi.
rrrKo temperatura v mojem stanovanju preseže 28oC, se kuhinja samodejno zapre, torej je zaprta že tretji dan. Danes kruh pa kislo mleko v neomejenih količinah, za večerjo borovnice iz skrinje (komur ne paše - gostilne so odprte).
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Skutna pita