Danes: bučna juha, ki jo je skuhal mož, ki je stručko za tovrstne juhe :), slivovi in marelični cmoki (to pa je moj izdelek), navrh pa sladoled in senčka.
lep dan želim
Danes: bučna juha, ki jo je skuhal mož, ki je stručko za tovrstne juhe :), slivovi in marelični cmoki (to pa je moj izdelek), navrh pa sladoled in senčka.
lep dan želim
Danes smo si privoščili boranjo, čevapčiče in svež kruh, paradižnik, (preveč) čebule, ajvar in kumarično solato. Za konec pa še kavo ...
Pipi Maj| irenakr je napisal/a: |
lep dan želim
|
SOBOTA:

Morski sadeži in
kalamari z dodatkom kus-kusa;
mešana solata (čičerika, feta,
olive, korenček, bučka, malancan)
Pozdravček!
Danes filane paprike, kruh, zelena solata. Pa pivo na bližnjem hribčku. Jutri pa![]()
Po starem,šopska solata,pečena jajčka,
.![]()
.Posladek,sočne breskve.![]()
| naor je napisal/a: |
Miška, mene so pa očarale tvoje žajbljeve testenine. P.S. midva sva na bučkah, paradižniku, mlademu krompirčku, bolj vse pečeno in svežih solatah, mož še na pečenih kosih piščanca, sladoledu, vodi. Dobro, a ne prav pretresljivo in kulinarično zahtevno. |
Voda, moka, žajbelj in maslo, zdi se mi, da je tvoj jedlinik zahtevnejši ![]()
Danes: reciklirani ostanki pečenke od predvčerajšnjim
skleda zelene solate, refošk
lp ![]()
![]()
mzm
Juha, pečena piščančja prsa, pečen krompir, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/na dopustu, taščina istrsko-dalmatinska kuhinja: mineštra s fažoleti i kobasico![]()
Danes do skrajnosti poenostavljeno: zeljna solata s krompirjem (kuhan ob 7h zjutraj, ko je bila klima še primerna za kuhanje) pa jajčne omlete z jetrci (poskus ponarejanja enega zajtrka iz židovske restavracije na predzadnjem dopustu....). Sicer pa od jutra do večera ledeni čaj v neomejenih količinah (tudi kuhan v največjem piskru ob 7h zjutraj).
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Jajčevci z rižkom