babka, zgleda res njami, bučke zagotovo, torta pa tud. Nič zato, če je zelo sočna, zagotovo bolje, kot če je suha. Vredna je tudi ![]()
![]()
. No, tudi
šteje. ![]()
![]()
![]()
![]()

Jabolčna torta
babka, zgleda res njami, bučke zagotovo, torta pa tud. Nič zato, če je zelo sočna, zagotovo bolje, kot če je suha. Vredna je tudi ![]()
![]()
. No, tudi
šteje. ![]()
![]()
![]()
![]()
Trixi, tudi kruh ni od muh. ![]()
Danes pri nas približno enako kot včeraj, zelenjavna mineštra, sprememba je pri sladici, lahko bi jo imenovala "Paketna" ![]()
![]()
lp
mzm| Trixi je napisal/a: |
Babka, torta je res bombastična in upam, da mi zaupaš recept. Sem pa spekla kruh po receptu Rebecce- se še hladi |
Trixi, po receptu od mamamia, Čokoladno-jagodna torta, res je odlična, osvežilna....
Mene je pa tale kruh navdušil, ga bom jutri naredila, grem kuj iskat recept ![]()
Hvala tebi, Balenki, MBrandu in pozdravček vsem na teh naših kosilih ![]()
Danes: hladna krompirjeva solata s porom, dunajski zreki, domači koruzni kruh
punce, lepe slikice![]()
Danes pri nas pica s pršutom (drugi del pica šunka), česnom, olivami
Prilagam še slikico nedeljske taščine mineštre
Kruh po Rebeccinem receptu njami......Sedaj pa sem že pripravila jetrca po mojem receptu v bazi (tokrat telečja) :
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pri nas danes zelenjavna juha z veliko domačega stročjega fižola in cmočki iz drobtin, zraven palačinke.
Večerja: pohane bučke
Taia| Ognjič je napisal/a: | ||
Se mi zdi, da še nisi videl, kakšen velikosti so kurji možgani. Bi bilo treba kar nekaj kur, da je za eno porcijo. No, v naših krajih sicer še nisem videla v nobeni trgovini, da bi kaj takega prodajali, morda je pri vas drugače.
|
Hja, nuklearka drugje seka, mi imamo mir pred njo. Lp
patrišaKosilo danes na brzino:
za sladico pa, na 7 kilometrov oddaljeno njivo...
babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami